Medijs: Karsumam vairāki varianti KHL; Indrašis izskata citu opciju, nevis Rīgas "Dinamo"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Interesi par Latvijas hokeja uzbrucējiem Mārtiņu Karsumu un Miku Indraši izrāda ne tikai Rīgas "Dinamo", bet arī citi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi, vēsta "Telegram" kanāls "Hokejs bez skatītājiem".

Karsums esot nonācis ne tikai Rīgas "Dinamo", bet arī Ķīnas kluba Pekinas "Kuņluņ Red Star" un Krievijas komandas Ņižņekamskas "Ņeftehimik" redzeslokā.

Savukārt par Indraši interesējoties Krievijas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurā par treneri šosezon strādāja Sandis Ozoliņš.

Karsums laikrakstam "Latvijas Avīze" apstiprināja, ka viņš veic pārrunas ar Rīgas "Dinamo" komandas vadību.

Tikmēr Indrašim neesot interese pievienoties Rīgas "Dinamo" komandai, vēsta "Telegram" kanāls "Hokejs bez skatītājiem".

34 gadus vecais Karsums šosezon spēlēja KHL klubā Maskavas "Spartak", regulārajā čempionātā 52 spēlēs sakrāja 22 punktus (11 vārti + 11 piespēles).

Indrašis, kuram septembrī būs 30. dzimšanas diena, šosezon Maskavas "Dinamo" rindās KHL regulārajā čempionātā 41 spēlē tika pie 24 punktiem (6+18).

Karsums no 2010. līdz 2013. gadam nepilnas četras sezonas pārstāvēja Rīgas "Dinamo", pēc tam piecas sezonas viņš spēlēja Maskavas "Dinamo" un divas Maskavas "Spartak".

Indrašis iepriekšējās divas KHL sezonas pavadīja Maskavas "Dinamo" komandā, kas viņam bija pirmā pieredze leģionāra gaitās. Pirms tam viņš vairākus gadus pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu