Dmitrijs Nagijevs pirmo reizi atklāti runā par savām attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lai gan lielākā daļa slavenību nekautrējas publiski runāt par savu privāto dzīvi, aktieris un TV šovu vadītājs Dmitrijs Nagijevs līdz šim ir ļoti veiksmīgi slēpis savas attiecības. Tagad gan beidzot jaunā intervijā viņš atklāti pastāstīja par šo savu dzīves sfēru. 

Pēc aktiera teiktā, mīļotā sieviete ar viņu kopā ir daudzus gadus. Lai gan viņas vārdu Nagijevs neatklāj, sieviete esot ar viņu bijusi jau kopš karjeras pirmsākumiem.

"Mīļotā, kura esot kopā ar mani ir pelnījusi ģenerāļa statusu, zina, ka es kā cilvēks gadu laikā esmu maz mainījies. Esmu sev izdomājis daudzus jaunus tēlus, bet mājas iekšienē, ģimenē, es palieku vienkāršs puisis no "Graždankas". Es novērtēju draudzību. Un man ir paveicies - mana mīļotā sieviete ir mans labākais draugs," atzina Nagijevs.

Viņš piebilda, ka runas par to, ka viņam ir svarīgs tikai ārējais tēls, ir meli. 

"Izrādīšanās noteikti ir tālu tai sarakstā, bez kura nav Nagijeva. Mīlestība - lūk, bez kā manis nav. Mīļotās roka tavā rokā, bērni, cerība par darbu - lūk, manis nav bez tā," skaidroja mākslinieks. 

Nagijevs skaidroja, ka viņam ir svarīgi, lai personīgajā dzīvē ar cilvēku būtu viegla sadzīvošana. Viņš iebilst pret uzskatu, ka mīlestība ir abu pusīšu ikdienas darbs. 

Lai rūpīgi aizsargātu mīļoto no ziņkārīgo acīm, Nagijevs pat ir gatavs dažādiem upuriem. Tā, piemēram, filmas pirmizrādēs viņš ar mīļoto sēž dažādās zāles daļās un publiski nekur kopā nedodas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu