"Es pie tā jau biju pieradis." Bertāna bijušais komandas biedrs atklāj, ka bērnība ticis regulāri izvarots (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lonijs Volkers
Lonijs Volkers Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Dāvja Bertāna komandas biedrs Sanantonio "Spurs" rindās Lonijs Volkers nesen šokēja fanus, nogriežot savu iespaidīgo frizūru. Izrādās, ka jaunajam spēlētājam bijis ļoti pamatots iemesls to darīt.

Savā "Instagram" kontā jaunais basketbolists atklāti stāstīja par ļoti traumējošu bērnības pieredzi. Tieši tādēļ viņš sācis nodarboties ar savu matu pārkrāsošanu, ieveidošanu dažādos stilos, bet tagad no iespaidīgā griezuma 21 gadu vecais basketbolists atvadījies, lai tiktu pāri pagātnes "dēmoniem".

"Ar matu ieveidošanu sāku nodarboties 5. klasē. Tas man bija veids, kā paslēpties. Vasarā pirms 5. klases es pavadīju daudz laika ar savu ģimeni. Ar dažiem, kuru vārdus es neatklāšu, pavadīju vairāk laika. Cietu no seksuālās vardarbības, tiku izvarots, sists. Es pie tā biju pieradis," skaidroja Volkers.

Turpinājumā basketbolists skaidroja, kā mati viņam palīdzēja tikt pāri traumējošajai pieredzei: "Es biju mazs un nesapratu, kas ir kas. Es biju ziņkārīgs bērns, kurš neko nezināja par īsto pasauli. Bet es zināju, ka varu kontrolēt savu frizūru. Tas man deva pārliecību. Tomēr līdz šim es nebiju savā. Pagātnes atgadījumi ik pa laikam atgriezās kopā ar "dēmoniem". Šī vīrusa dēļ es sāku skatīties uz sevi padziļinātāk."

Lai atbrīvotos no domām par pagātni, jaunais basketbolists atbrīvojās no lietas, kas viņam radīja visspēcīgāko asociāciju ar drausmīgo pieredzi bērnībā. Viņš atbrīvojās no savas ekstravagantās frizūras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lonnie Walker IV (@buddah) on

"Īsāk sakot, esmu atradis mieru. Es piedevu visiem, kuri to nav pelnījuši. Kāpēc? Jo tas ir "lieks svars" uz maniem pleciem. Laiks negaida ne uz vienu, kāpēc gan man vajadzētu tērēt savu laiku? Tas, ka es apgriezu matus bija kas vairāk nekā tikai stila maiņa. Mani mati bija mana maska. Tagad esmu nometis veco ādu mentāli, emocionāli, fiziski un garīgi. Dzīve allaž būs grūta, bet tev ir jāspēlē ar tādu roku, kāda tev ir izdalīta," nobeigumā sacīja Volkers.

Sarunā ar ESPN komentārus par sava klienta teikto sniedza arī Volkera aģents Džordžs Langbergs: "Šis ir kas tāds, ar ko Lonijs cīnījās ilgu laiku. Spēja to pastāstīt jums parāda viņa neapšaubāmo spēku un drosmi. Tāpat tas ir arī atvieglojums pašam Lonijam. Viņš cer, ka ar savu stāstu spēs palīdzēt citiem, kuri pārcieš līdzīgu pieredzi."

Šajā sezonā talantīgais aizsargs "Spurs" rindās aizvadīja 53 spēles, vidēji mačā izceļoties ar 5,6 punktiem, 2,2 bumbām zem groziem, kā arī 40,8% precizitāti no tālmetienu līnijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu