"Viņa laikam atradās "aklajā zonā"." Kravas auto vadītājs iestumj vieglo mašīnu afišu stabā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien, 11. jūnijā, rīta pusē Kalnciema ielā, netālu no krustojuma ar Dreiliņu ielu, notika avārija, kurā iesaistīts "Audi", kas apstājoties gandrīz nogāza afišu stabu, un kravas auto MAN, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Braucu, labu brīdi skatījos uz labo pusi. Neviena nav. Bet tur sieviete pie stūres, laikam atradās man aklajā punktā. Es viņu neredzēju. Lēnām sāku pārkārtoties, sadzirdēju sitienu, atgriezos savā joslā, bet jau redzēju, kā mašīna mani apdzen un ietriecas. Es apstājos. Mašīna mani apdzina un ielidoja šeit," stāstīja kravas automašīnas vadītājs Oļegs.

"Es viņu aizķēru, nedaudz, bet tas notika tāpēc, ka kravas automašīnām šajā vietā nav redzamības. Uzreiz izlēcu no mašīnas, pieskrēju pie sievietes. Jautāju, vai nekas nesāp. Viņa atbildēja, ka viss kārtībā. Skatījos, ka mašīnā ir bērnu krēsliņi, bērnu nav. Paldies Dievam. Viņa bija viena," sacīja Oļegs.

Kungs atklāj, ka viņa vairāk nekā 40 gadus ilgajā autovadītāja karjerā šis ir pirmais nopietnais negadījums. Taču, kā redzams, pat pieredze nav simtprocentīga garantija, ka nonāksiet galamērķī bez piedzīvojumiem.

Uz "Degpunktā" reportiera jautājumu, kurš šajā negadījumā vainīgs, Oļegs neminstinoties saka, ka pats vien ir vainīgs. "Es taču pārkārtojos. To jebkurš pateiks. Mana vaina, to nenoliedzu," saka Oļegs.

Avārijas sekas aptuveni stundu pamatīgi apgrūtināja satiksmi. Līdz ko policisti noformēja visas ar notikušo saistītās formalitātes, kravas auto varēja atstāt notikuma vietu un satiksme pilnībā atjaunota.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu