Video ⟩ Bēdīgi slavenā Jefremova meita parāda, kā viņu uz ielas vajā žurnālisti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bēdīgi slavenā krievu aktiera Mihaila Jefremova meita Anna Marija sociālo tīklu vietnē "Twitter" ievietojusi video, kurā viņu uz ielas bezkaunīgi vajā žurnālisti.

Video redzams, kā Jefremova meita Anna Marija dodas savās ikdienas gaitās, taču viņai pa priekšu iet operators, kurš nekaunīgi meitenei bāž sejā kameru. Aizkadrā dzirdams, kā žurnāliste nepārtraukti uzdod vienus un tos pašus jautājumus: "Kāpēc Jūs nevēlaties atbalstīt savu tēvu? Jums nerūp savs tēvs?"

Uz šiem jautājumiem meitene nav atbildējusi, taču vairākkārt lūgusi, lai vajāšana tiktu pārtraukta. Žurnāliste vien atbildējusi, ka viņa staigā pa "brīvu ielu".

"Viņi gaidīja mani pie ieejas un sāka sekot. Jūsuprāt, kad es uzzināju, kāda veida publikācija tā ir, vai man nebūtu jāiesniedz pret viņiem kriminālvajāšanas prasības?" meitene rakstīja savā profilā.

Pēc tam viņa piebilda: “Sakarā ar to, ko izdarīja mans tēvs, es kļuvu par ļoti lielu plašsaziņas līdzekļu uzmanības objektu.

Videoklipā ar redzēt, kā NTV žurnālisti dzenas pakaļ man un manai draudzenei, filmē mani, uzdod neētiskus, nepatīkamus un nekorektus jautājumus.”

Sieviete piebilda, ka abi žurnālisti pārkāpjot ne vien viņas personīgo telpu, bet arī sociālās distancēšanās noteikumus karantīnas laikā. Par to draudot kriminālatbildība ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem.

“Es neesmu objekts karsto ziņu saņemšanai un es neesmu sava tēva uzvedības vaininiece. Es lūdzu žurnālistus mani neapgrūtināt. Es neplānoju sniegt komentārus par savu ģimeni vai situāciju kopumā,” norādīja Anna Marija.

Pagaidām var tikai nojaust, cik patiesi ir Annas Marijas izteiktie tiesāšanās draudi.

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8.jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu