"Mēs piedzērāmies kā cūkas." Skandalozais Rodmens atklāj amizantu stāstu par iepazīšanos ar Kimu Čenunu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kims Čenuns un Deniss Rodmens
Kims Čenuns un Deniss Rodmens Foto: AP/Scanpix

Deniss Rodmens ir viena no visu laiku skandalozākajām personām visā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē. Viesojoties Maika Taisona podkāstā "Hotboxin' with Mike Tyson", bijušais basketbolists pastāstīja, kā sākās viņa un Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna draudzība.

Nav noslēpums, ka skandalozais Rodmens un Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns ir labi draugi. Sarunā ar Maiku Taisonu bijušais basketbolists pastāstīja, kā sākās viņa un Čenuna draudzība.

"Kad man vaicāja, vai es vēlos doties uz Ziemeļkoreju, nodomāju: "Kāpēc ne?" Biju pārliecināts, ka man būs jāsniedz autogrāfi un jāuzspēlē basketbols," stāstīja Rodmens, kurš Ziemeļkorejā pirmo reizi viesojās kopā ar slaveno komandu Hārlemas "Globetrotters". 

Rodmens šajā spēlē gan nepiedalījās un sēdēja uz soliņa, kad pie viņa pienāca vīrieši un aicināja doties līdzi. "Domāju, ka tieku arestēts," smejoties noteica Rodmens. Patiesībā bijušo basketbolistu aizveda uz VIP ložu.

"Pēkšņi 20 tūkstoši skatītāju pieceļas kājās un sāk aplaudēt. Domāju, ka viņi uzgavilē man. Pamāju ar roku, un tad man kāds teica: "Tas nav tevis dēļ, bet gan viņa." Tad es ieraudzīju, ka ložā ienācis Kims Čenuns. Cilvēki raudāja un mēģināja līdz viņam aizsniegties. Tas bija traki," atcerējās Rodmens.

Tad līderis korejiešu valodā sācis sarunu ar Rodmenu, vaicājot vai bijušajam basketbolistam patīk viņa valsts, atklājot, ka viņam ļoti patīk basketbols.

"Jā, tai nav ne vainas. Man arī patīk basketbols," noteicis Rodmens, uz ko Čenuns atbildējis: "Lieliski. Esmu ļoti priecīgs, ka esi šeit. Mēs aicinājām Maiklu Džordanu, bet viņš neatbildēja."

Kā stāstīja Rodmens, pēc mača beigām viņš ticis uzaicināts uz kādu istabu, kurā gar sienām bija sastājušies aptuveni 70 politiķi un citas amatpersonas. Čenuns atkal uzrunājis Rodmenu: "Denis, es gribētu, lai tu pievienojies mums vakariņās. Mums ļoti patīk tava kompānija. Paēdīsim, padziedāsim karaoki, iedzersim degvīnu skaistu sieviešu sabiedrībā."

Rodmens, protams, piekrita, un tad sākusies īstā ballīte: "Nākamajā mirklī es attopos, ka esmu šajās "vakariņās". Mēs piedzērāmies kā cūkas. Viņš sāk dziedāt karaoki, un man nav ne jausmas, par ko viņš dzied. Visi aplaudē, un visur apkārt ir sasodīti seksīgas meitenes."

Tiesa, kā atzina Rodmens, karaoke neesot bijusi visai baudāma: "Visu laiku skanēja tikai viena sasodīta dziesma. Kims teica, ka tā esot vienīgā amerikāņu dziesma, ko viņi zinot. Pirms došanās prom es viņiem ieteicu vēl pāris dziesmas. Kad tur atgriezos nākamreiz, skanēja visas šīs dziesmas."

Nobeigumā Rodmens noteica, ka tieši kopš minētā vakara viņš un Čenuns esot ļoti labi draugi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu