Slavena krievu rakstnieka bēres beidzas ar skandālu un prāvu zādzību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Slavenais Krievijas rakstnieks Anatolijs Truškins devās mūžībā 9. jūnijā ar koronavīrusa radītām komplikācijām. Tomēr atvadīšanos no slavenā rakstnieka aizēnoja krāpnieki, kuri tajā dienā aplaupīja bēru dienesta vadītāju par pusmiljonu rubļu. 

Par notikušo pastāstīja mākslinieka Nikasa Safronova dēls Lūks, kurš tajā dienā bija klāt Truškina bērēs. Pēc Lūka teiktā, kādā brīdī netālu no baznīcas, kur notika rakstnieka apbedīšanas dievkalpojums, parādījās pieklājīga paskata jaunietis. 

Jaunpienācējs stādījās priekšā kā Nikolajs - humorista Jevgēnija Petrosjana asistents. Vīrietis paziņoja par gatavību palīdzēt ceremonijā, jo viņa priekšnieks it kā baidoties saslimt ar koronavīrusu. Lūks piebilda, ka Petrosjana "asistents" bēru viesiem radīja adekvāta cilvēka iespaidu. 

"Viņš bija ļoti komunikabls. Ātri ieguva visu uzticību. Gāja uz baznīcas veikalu nopirkt sveces, palīdzēja baznīcā ienest zārku, izkārtoja bēru vainagus. Bet pēc tam viņš atvēra bēru ceremonijas vadītāja automašīnu, nozaga viņa maku ar lielu naudas summu un bija prom," atceras Lūks. 

Aizturēt krāpnieku gan neizdevās, jo daudzi sejas maskas dēļ nevarēja vīrieti identificēt.

"Bet bija moments, kad viņš izgāja uzpīpēt ar bēru dienesta vadītāju. Tad viņš noņēma masku, un tas viņu atcerējās. Novērošanas kameru ieraksti liecināja, ka zaglis nedarbojas viens. Netālu viņš bija atstājis automašīnu ar saviem līdzzinātājiem. Acīmredzot viņi skenēja automašīnas atbloķēšanas kodu. Kameras parādīja, kā krāpnieks aizsniedzās pēc maka, ielika sev kabatā un pazuda. Makā, starp citu, bija 520 tūkstoši rubļu (6625 eiro)," notikumus izklāstīja Safronova dēls. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu