"Makgregors uz tualeti gāja sešas reizes." Meivezera treneris stāsta par īra uzvedību pirms leģendārās cīņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

2017. gada vasarā cīņu sporta fani pieredzēja vienu no visu laiku lielākajām boksa cīņām. Ringā viens pret otru izgāja neuzvarētais bokseris Floids Meivezers un jaukto cīņas mākslu (MMA) superzvaigzne Konors Makgregors. Meivezera treneris Neits Džounss pastāstījis par īra uzvedību pirms cīņas.

"Rocky Road: Rewind" podkāstā Džounss atklāja, ka Makgregora pārstāvji pirms cīņas zvanījuši viņam ar ļoti kārdinošu piedāvājumu.

Īrs speciālistu gribēja pārvilināt uz savu nometni aptuveni 1,3 miljonu eiro piedāvājumu. Tiesa Džounss no tā atteicās, jo viņš ar Meivezeru ir bijuši draugi jau kopš 1994. gada. Tiesa, Džounsam ar Makgregoru un viņa nometni pirms cīņas vēl bija tikšanās.

Boksā ir pieņemts, ka uz pretinieku ģērbtuvēm ne ilgi pirms cīņas sākuma tiek nosūtīts pretinieka pārstāvis, lai viņš pārliecinātos, ka viss norit pēc noteikumiem un nekas netiek pārkāpts. Uz Makgregora ģērbtuvi devās tieši Džounss.

"Es savas dzīves laikā nebiju redzējis nevienu tik ļoti nervozējam. Tas mani šokēja visvairāk, jo pirms cīņa Makgregors runāja visdažādākās lietas. Bet ģērbtuvē, pirms cīņas, viņš bija pamatīgi satraucies. Makgregors uz tualeti gāja sešas reizes. Nodomāju: "Kas šim puisim vainas?" Viņš bija ļoti satraucies," stāstīja Džounss.

Tāpat treneris uzsvēra, ka arī Meivezera nometnē sagatavošanās ciklā bijušas šaubas par vairākiem aspektiem. Piemēram, to, ka Makgregors ir cīkstonis, kurš pārnācis no pavisam cita sporta, kā arī īra auguma pārsvaru.

Tomēr Meivezeram cīņu izdevās uzvarēt ar 10 raunda tehnisko nokautu, lai gan cīņas pirmajos trīs raundos pārāks bija tieši īrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu