"Garantēju, ka līdzināšos Maikam Taisonam." Biogrāfiskā filmā Džeimijs Fokss atveidos boksa leģendu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeimijs Fokss
Džeimijs Fokss Foto: AFP/SCANPIX

"Oskara" balvas ieguvējs Džeimijs Fokss biogrāfiskā filmā atveidos boksa leģendu Maiku Taisonu, vēsta CNN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The greatest of our generation for the hour Jamie Foxx

A post shared by Mark Birnbaum (@markbirnbaum) on

Pirmā informācija, ka Fokss filmā par Taisonu varētu spēlēt galveno lomu, parādījās jau 2014. gadā.

Pagājuši jau seši gadi, tāpēc bija radušās šaubas, vai vispār taps biogrāfiska filma par slaveno ASV bokseri.

Intervijā, kas nesen notika "Instagram" vietnē, Fokss sarunā ar Holivudas producentu Marku Birnbaumu apstiprināja, ka viņš atveidos Taisonu.

"Veidot biogrāfijas ir sarežģīta lieta. Dažreiz tas prasa 20 gadus. Nevaru sagaidīt, kad varēsim cilvēkiem to parādīt," teica Fokss.

Patlaban 52 gadus vecais aktieris, dziedātājs, dziesmu autors, komiķis, televīzijas šovu vadītājs un producents norādīja, ka viņš Taisonu redzējis dažādos dzīves posmos.

Bijušais pasaules čempions smagsvaru kategorijā deviņdesmito gadu sākumā tika apsūdzēts 18 gadus vecas sievietes izvarošanā, bet 2003. gadā Taisons paziņoja par bankrotu.

"Es redzēju viņu karjeras virsotnē. Tad notika sliktas lietas, un arī tad es viņu redzēju. Esmu sajūsmā, ka filmā tiks parādīti šie brīži, sacīja Fokss.

"Domāju, ka ikviens - jauns un vecs - varēs saprast šī vīra ceļojumu," piebilda aktieris.

2004. gadā Fokss ieguva "Oskara" balvu nominācijā "Gada labākais aktieris" par lomu biogrāfiskajā drāmā "Rejs" (Ray). Viņš galvenajā lomā atveidoja slaveno ASV mūziķi Reju Čārlzu.

Fokss savā "Instagram" vietnē arī dalījies ar fotoattēliem, kas gan nav sevišķi labas kvalitātes, taču tajos var novērot, ka aktieris uzaudzējis muskuļus, lai līdzinātos Taisonam.

Aktieris norādīja, ka viņš katru otro dienu 100 reizes piepumpējas, 60 reizes pievelkas pie stieņa un izpilda 60 "dip" vingrinājumus (pumpēšanās turoties uz līdztekām, vingrinājumā liekot uzsvaru uz tricepsiem).

Fokss apgalvo, ka filmas sākumā viņa svars būs aptuveni 216 mārciņas (aptuveni 98 kilogrami) un pieaugs līdz 230 mārciņām (apmēram 104 kilogrami).

"Garantēju, ka cilvēki uz ielas man prasīs autogrāfus, domādami, ka esmu Maiks," pauda Fokss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu