Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Liene Ušakova atbild kritiķim, kurš uzskata, ka viņas kailfoto maksā pārāk dārgi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un radio balss Liene Ušakova (zināma arī kā Seksīgā Lee), kura piedāvā iegādāties savus kailfoto par naudu, izskaidrojusi kritiķiem, kāpēc viņiem jāšķiras no 25,99 ASV dolāriem (23,18 eiro) mēnesī.

Ušakova vietnē "Instagram" atbildēja uz kāda sekotāja jautājumu, kāpēc viņas kailfoto pieejami par, viņaprāt, dārgu samaksu.

Uz šādiem izteikumiem Liene reaģēja visai asi: "Dārgi? Seriously? (Nopietni - latv.) Ar kapeiku p**ējiem man vispār nav par ko runāt."

"Es varēju uzlikt maksimālo 49,99 tarifu, nevienu nežēlojot, bet es spriežu gudri... Šis, manuprāt, ir optimālais variants. Amerika, Lielbritānija ir cits tirgus. Kad būsim izauguši līdz viņu apmēriem, tad arī varēsim diskutēt par izmaiņām tarifu plānā," viņa paskaidro.

Atbildes beigās viņa piebilda: "Ciest nevaru skopus vīriešus. Smadzenes un fizisks spēks - ja vīrietis neprot nopelnīt vienā vai otrā veidā, tad tas nav vīrietis, bet draudzene! Un man tāds nekad nebūs līdzās. Mani vīrieši ir bagāti un veiksmīgi, un man dod visu, ko es vēlos!"

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu