Ekskluzīvi reisi vienā virzienā. "Aeroflot" pārvadā pasažierus kravas lidojumu aizsegā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix

Vismaz kopš vasaras sākuma Krievijas lidsabiedrība "Aeroflot" veic regulārus starptautiskos pasažieru lidojumus, neskatoties uz slēgtajām robežām un Krievijas valdības oficiālo aizliegumu, vēstī medijs "Meduza", atsaucoties uz laikrakstu "Vedomosti".

Šo informāciju esot apstiprinājuši trīs aviokompāniju darbinieki, ieskaitot no "Aeroflot".

Kā izriet no aviokompānijas mājaslapā esošās informācijas, lidojumi šobrīd ir pieejami no Maskavas uz Frankfurti, Parīzi, Londonu, Ņujorku, Seulu, Telavivu, Nicu, Barselonu un Romu.

Šie reisi esot ekskluzīvi. Tie nekādā veidā netiek reklamēti, biļešu pārdošana notiek mazāk nekā nedēļas laikā, un biļetes ir daudzreiz dārgākas kā ierasts.

Slēgto Eiropas robežu dēļ biļetes uz šiem reisiem var iegādāties tikai cilvēki ar iebraukšanas atļaujām: ES pilsoņi vai krievi, kuriem ir pilsonība vai uzturēšanās atļauja kādā no Eiropas valstīm. Biļetes turp un atpakaļ nav pieejamas.

Laikrakstam "Vedomosti" paskaidroja divi "Aeroflot" darbinieki, ka uzņēmums apiet aizliegumu, veicot šos pasažieru lidojumus kā kravas pārvadājumus.

"Ir atļauti starptautiski kravas reisi. Šie reisi tiek reģistrēti kā krava, bet biļetes uz tiem tiek pārdotas ar Federālās gaisa transporta aģentūras atļauju," laikrakstam sacīja aviokompānijas pārstāvji.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu