Gints Valdmanis pēc šķiršanās no daiļās Jutas atklāj, kādu attiecību modeli vēlas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tapa zināms, ka izjukusi viena no pašmāju simpātiskākajiem fitnesa pāriem - Jutas un Ginta Valdmaņu - laulība. Nu Gints žurnālam "Santa" pastāstīja, kādu atbalstu viņš kā vīrietis vēlas saņemt no savas sievietes.

"Turos pie pārliecības – ja pats kaut ko nevaru atrisināt, lūdzu palīdzību kādam čomam, bet noteikti ne sievietei. [..]  Nāku no šķirtas ģimenes. Šī pieredze ir norūdījusi un devusi arī iekšēju pārliecību, ka varu paļauties tikai pats uz sevi. Neatkarīgi no tā, vai man blakus ir otrs cilvēks vai nav, par to, kā rīkoties, izlemju vienatnē, tā esmu pieradis dzīvot," intervijā norādīja Valdmanis. 

Tāpat viņš piebilda, ka ir par to, ka pārim pēc iespējas vairāk laika jāpavada atsevišķi un tikai nedaudz kopā. 

"Jo katram ir vajadzīgi savi mērķi un katram šai dzīvē jāgūst savs piepildījums. Pašpietiekamība ir ļoti vērtīga īpašība," skaidroja treneris. 

Viņš norādīja, ka gadījumā, ja pārim izjūk attiecības, visticamāk, ne jau ārējās krīzes ir pie vainas. 

"Mums katram ir kādas bērnības traumas, bet tās jāspēj godīgi izrunāt ar partneri, lai mēs labāk viens otru saprastu. Viss, kas tiek krāts sevī, apslāpē kaisli un jūtas vienam pret otru," tā Valdmanis. 

Atgādinām, ka pāris par šķiršanos pavēstīja sociālajos tīklos: "Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. (..) Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu