Kocēnu novadā pamatīgi izdemolēti kapi. Cietušas aptuveni 25 dzimtu kapu kopiņas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā diennaktī, 25. jūnijā, Kocēnu novadā izdemolēti Rubenes kapi, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Rubenes kapu pārzine Sandra stāsta, ka visu piektdienu saņem satrauktu cilvēku, kam šajos kapos apglabāti tuvinieki, zvanus.

"Diena sākās labi. Atnācu uz darbu ar lielām emocijām, sākām ravēt celiņus… Un tad sāku skatīties – vienā vietā izrautas puķes, otrā vietā izrautas puķes. Domājām, ka putni. Bet nekā. Nācu tālāk pa kapiem un konstatēju, ka apgāzti pieminekļi, izrautas puķes," stāsta Sandra.

Skats, kas pavērās brīdi vēlāk, viņu pilnīgi satriecis. Sieviete bija pārsteigta par tik lielu necieņu pret aizgājējiem. No kāda vandaļu grupējuma, kas naktī veica demolēšanu, cietušas aptuveni 25 dzimtu kapu kopiņas.

"Ļoti liels stulbums. Tas ir alkohols un narkotikas, jo normāli cilvēki tā nedara," viņa turpina.

Neoficiāla informācija liecina, ka Rubenes kapos uzdarbojies noziedznieku trio, bet policija pašlaik šo versiju nedz apstiprina, nedz noliedz. Zināms, ka likumsargiem notikuma vietā izdevās savākt pietiekami daudz materiālu, kas var noderēt kā pierādījumi un pat paātrināt noziedznieku meklēšanas procesu.

Turklāt policija lūdz atsaukties visus, kuri cieta no ļaundaru uzbrukuma, informāciju likumsargi aicina sniegt, zvanot pa tālruni: 22014143 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu