"Vienkārši sadusmojos!" Krievijā attaisnots putorgadīgas meitas izvarošanā apsūdzēts tēvs (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Krievijā, Tatarstānas tiesa attaisnojusi 27 gadus veco Buguļmas pilsētas iedzīvotāju, kurš tika apsūdzēts vardarbīgā un seksuālā uzvedībā pret savu pusotru gadu veco meitu, vēsta portāls "Dozhdj".

Portāls vēsta, ka vīrietis atzinies vēlmē izgāzt dusmas uz bērnu, taču seksuālās vajadzības viņš neesot apmierinājis. 

Notikuma izklāsts

2019. gada 27. oktobrī vīrietis savās mājās palika viens pats un pieskatīja trīs bērnus, jaunākā meita bija tikai pusotru gadu veca.

Plkst. 23 vakarā viņš piezvanīja sievai un pateica, ka jaunākajai meitai sākusies spēcīga asiņošana. Vīrietis līdz pēdējam brīdim nav vēlējies izsaukt ātro palīdzību.

Pēc mātes uzstājības meita tika nogādāta slimnīcā, kur mediķi viņai konstatēja izvarošanai līdzīgas traumas. Mediķi par notikušo vērsās policijā.

Pret vīrieti tika uzsākts kriminālprocess par seksuāla rakstura darbībām pret personu, kas nav sasniegusi 14 gadu vecumu. Viņam draudēja no 12 līdz 20 gadiem ilgs cietumsods.

Vīrietim tika piespriests drošības līdzeklis - mājas arests un aizliegums tikties ar ģimeni, kuru viņš vairākkārt pārkāpa.

Nopratināšanas laikā vīrietis noliedza savu vainu un skaidroja, ka netīšam traumējis meitu, kamēr mainījis viņai autiņus. Tiesa, vēlāk gan viņš atzinās, ka pēc strīda ar sievu, viņš dusmas izgāzis uz jaunāko meitu.

Tiesa lēma, ka vīrietis nav vēlējies veikt seksuāla rakstura darbības un tika attaisnots.

Buguļamas tiesas prokurors Nikolajs Vdovins nolēma spriedumu pārsūdzēt, norādot, ka tādas traumas, kādas norādītas medicīniskajā ekspertīzē, neesot iespējams nodarīt mainot autiņus.

Vietējie iedzīvotāji pauduši lielu sašutumu par tiesas lēmumu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu