"Apzinājos, ka man pašam ir jābūt laimīgam..." Janičenoks atklāti par aiziešanu no ģimenes un jaunajām attiecībām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/Instagram

Bijušais basketbolists Kristaps Janičenoks intervijā izdevumam "Santa" atklāti runā par aiziešanu no ģimenes un attiecībām ar savu Ritu.

Kā atklāj sportists, ar savu pašreizējo dzīvesbiedri viņš iepazinās pirms vairākiem gadiem un abu attiecības sākumā bijušas tikai draudzīgas - viņa bijusi klāt Kristapa svarīgākajos un arī sarežģītākajos dzīves posmos, piemēram, karjeras beigās.

"Mēs bijām draugi. Mēs ļoti daudz runājām un turpinām to darīt arī tagad. Mums bija ļoti spēcīga emocionālā saikne, mēs viens otru ļoti labi sapratām. Šī sajūta turpinās, un ticu, ka ar laiku tā kļūs vēl stiprāka," izdevumam atklāj Kristaps.

"Kad iepazināmies, mēs abi bijām precējušies, mums abiem ir bērni, un tas viss ir ļoti komplicēti. Lai kaut ko būvētu uz tik sarežģītiem pamatiem, ir jābūt patiesam," uzsver bijušais sportists.

Viņš turpina: "Protams, ka manī ir vainas izjūta... Bet tā nav vainas izjūta par to, ka aizgāju no ģimenes, jo skaidri apzinājos, ka man pašam ir jābūt laimīgam, lai cilvēki man apkārt būtu laimīgi. Un šī iemesla dēļ – droši vien izklausīsies egoistiski – izvēlējos aiziet no ģimenes. Mocīt vienam otru un palikt attiecībās tikai bērnu dēļ ir ļoti grūti."

Atgādinām, ka pēc septiņu gadu kopdzīves izjuka basketbolista attiecības ar Anniju Tumaševsku. Abiem ir divi bērni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?mana.

A post shared by Kristaps Janicenoks (@kristaps.janicenoks) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We together❤️?❤️

A post shared by Kristaps Janicenoks (@kristaps.janicenoks) on

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu