Foto Baltkrievijas princis? Lukašenko dēls pēc Maskavas parādes apmeklēšanas sašūpo internetu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lukašenko ar savu 15 gadus veco dēlu
Lukašenko ar savu 15 gadus veco dēlu Foto: EPA/Scanpix

Sociālajos tīklos virmo neskaitāmu pusaugu meiteņu ieraksti, kas ir gatavas kravāt koferus un doties taisnā ceļā uz Baltkrieviju. Iemesls šai vēlmei ir Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko jaunākais dēls Nikolajs.

Pārceltajā Uzvaras dienas parādē 24. jūnijā tēvam līdzi bija ieradies 15 gadus vecais Nikolajs Lukašenko. Viņa klātbūtni Maskavas parādē ievērojušas daudzas jauniņas sociālo tīklu lietotājas.

Foto: AP/ScanPix

Vietnē "TikTok" lietotājas sāka veidot neskaitāmus videoklipus ar savu jauno sirdsāķīti, tāpat mikroblogošanas vietnē "Twitter" pulka jauno dāmu dalījās simpātijās par to, cik gan izskatīgs ir izaudzis Nikolajs.

Sociālo tīklu lietotāji arī priecājas, ka slāviem tagad ir ar ko atbildēt Rietumiem, jo iepriekš "Twitter" sirdsāķītis bija Donalda Trampa dēls Barons.

Kaut arī Nikolajs tikai tagad ir iekarojis sociālos tīklus, zēns patiesībā jau ilgu laiku apmeklē dažādus pasākumus kopā ar savu tēvu. Nav zināms, kāpēc Lukašenko visur ņem līdzi tieši jaunāko dēlu, bet sociālo tīklu dāmas par to netaisās sūdzēties.

Nikolajs Lukašenko ir ne tikai simpātisks, bet arī spēlē klavieres un nodarbojas ar sportu - hokeju, slēpošanu un biatlonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Минск #Александрия 2018

A post shared by Николай Лукашенко ?? (@nikolay.lukashenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#биатлон

A post shared by Николай Лукашенко ?? (@nikolay.lukashenko) on

Baltkrievijas prezidentam bez Nikolaja ir vēl divi dēli 44 gadus vecais Viktors un 40 gadus vecais Dmitrijs, kā arī divi mazbērni - Anastasija un Jaroslavs.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka sociālo tīklu lietotājiem nepalika nepamanīts arī tas, ka pārceltajā parādē Krievijas un Baltkrievijas autokrāti apmainījās ar žestiem, ko varētu uzskatīt par nedraudzīgiem.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu