Video ⟩ Motokrosa čempions ar motociklu izlec no Siguldas gaisa tramvaja (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Raidījumā "Ātruma cilts" tika veikts unikāls eksperiments – motokrosa čempions Matīss Karro ar gumijā iestiprinātu motociklu izlēca no Siguldas gaisa tramvaja vagoniņa 43 metru augstumā. 

Trakā eksperimenta idejas autors, Latvijas gumijlēkšanas kustības tēvs Ivars Beitāns ir pārliecināts, ka tā ir laba ideja – izlēkt no Siguldas gaisa tramvaja vagoniņa ar motociklu. Viņa paša pieredzē gan šādu lēcienu vēl pagaidām nav, bet Ivars savulaik ar moci ir lecis no ceļamkrāna un pēc fizikas likumiem visam vajadzētu būt kārtībā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lai izaicinātu fizikas likumus 43 metru augstumā, "Ātruma cilts" vadītājs Pauls Timrots talkā aicinājis motokrosa čempionu Matīsu Karro, kurš vienmēr izbauda "Sigulda Adventure" piedāvātos piedzīvojumus. Arī Matīss ir pārliecināts, ka eksperiments būs veiksmīgs un viņa jaunais sacensību mocis noturēsies gumijā, jo tam vēl visa sezona ir priekšā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Senie Gaujas līkumi šādu skatu vēl nebūs redzējuši! Un arī Matīss Karro atzīs, ka tas ir viņa trakākais lēciens un bailīgākais, ko līdz šim ir paveicis. Kā izskatās motocikla lēciens ar gumiju, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Materiāls tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu