Ieva Brante dalās ar foto no nesena ceļojuma uz Slovākiju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Juriste, sportiste un veselīga dzīvesveida entuziaste Ieva Brante nesen devusies ceļojumā uz Slovākiju, no kura dalījusies ar virkni sportiskiem foto attēliem savā "Instagram" kontā.

Juriste Ieva Brante nedēļu pavadījusi Slovākijā. "Ceļojumi nenogurdina. Ceļojumi dod spēku, enerģiju un prieku. Daudz prieka! Tie iedvesmo un piepilda tevi ar jaunu, skaistu un plašu!" vienu no fotogrāfijām komentē Brante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Vienmēr ceļojiet Pat, ja šķiet, nav naudas! Ejiet kājām, brauciet ar vilcienu, velo vai autobusu, stopējiet galu galā! Bet ceļojiet! Jums ir jāzina sava zeme un jums ir jāredz pasaule! Daba jūs mīl! ... ? Vienmēr esat ar sevi Runājiet ar sevi, dzirdiet sevi, (ie)mīliet sevi. Meklējiet un atrodiet savu līdzsvaru. Jūs esat labākais, kas šajā pasaulē ar jums ir noticies. ... ? Vienmēr ticiet savai šodienai Tieši šodiena ir labākā diena. Citas dienas nav. Šodien jums viss izdosies, sanāks un būs! ... #ibrante #liveyourbestlife #iloveadventure #activelifestyle #mountainsview #natureview #visitslovakia #beleiveyourself ?

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

Brante īsajos stāstiņos vietnē "Instagram" dalījās, ka plāno jau nākamo ceļojumu.

Atgādinām, ka pavisam nesen Ieva Branta samulsināja sabiedrību ar fotosesiju zārkā. Mākslinieciskajā fotosesijā Brante redzama skaisti saposusies guļam zārkā, kā arī pozējam katafalkā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu