Apjomīgā praida ballītē Igaunijas senākajā LGBTQ klubā par vakara naglu kļūst Kaljulaidas parodēšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 27. jūnijā, Tallinā Igaunijas senākajā LGBTQ klubā "X-Bar" uzstājās popzvaigzne un košais metroseksuālis Vaido Neuhauss (Waido Neuhaus - ang. val.), kas bija daļa no "Baltic Pride 2020" programmas. Taču skaļākās ovācijas tika veltītas igauņu humoristam Henrikam Normanam, vēstī portāls "Elu24".

Portāls vēstī, ka sestdienas vakars un nakts bārā pagājusi ļoti karsti - notika vietējo "queer" talantu šovs un citi pārsteigumi.

Bārā ieradās neticami daudz viesu, lai izbaudītu pasākumu. Interese par pasākumu bija tik liela, ka ne visi varēja iekļūt iekšā klubā, lai baudītu mūziķa Vaido Neuhauss, kurš tagad dzīvo Somijā, uzstāšanos.

Vaido paziņoja, ka tā ir īsta "trakomāja", jo bārs nevarēja izmitināt visus, un cilvēki klubā pie skatuves bijuši kā "siļķes mucā". Mūziķis piebilda, ka ir ļoti apmierināts ar pavadīto vakaru. "Es tiku uzņemts ideāli," noteica Neuhauss, kurš bija ieradies no Somijas speciāli priekšnesumam.

Taču viņš nebija galvenais tā vakara notikums. Par vakara naglu kļuva populārais igauņu parodists Henriks Normens, kurš attēloja Igaunijas prezidenti Kersti Kaljulaidu.

Vaido Neuhauss un Henriks Normans LGBT klubā "X-bar"
Vaido Neuhauss un Henriks Normans LGBT klubā "X-bar" Foto: Personīgais arhīvs

Neuhauss arī iepazīstināja ar savu jaunāko videoklipu dziesmai "Colors".

"Mīlestībai nav krāsu. Nav svarīgi, kāds ir jūsu mīlētā cilvēka dzimums. Mums nav vienādu tiesību, un tas ir viens no iemesliem, kas liek mums cīnīties," sacīja Neuhauss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu