"Mēs strādājam mierīgā režīmā." Juris Savickis par Rīgas "Dinamo" galvena trenera meklējumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis ir atzinis, ka kluba galvenā trenera meklējumi turpinās, vēsta portāls "Allhockey".

Pirmdien Krievijas medijos izskanēja informācija, ka Rīgas "Dinamo" stūri drīzumā pārņems 48 gadus vecais krievu speciālists Boriss Mironovs. 

Savickis gan skaidro, ka lēmums joprojām neesot pieņemts.

"Mēs strādājam mierīgā režīmā. Līdz ko Rīgas "Dinamo" nākamais treneris būs zināms, es par to uzreiz ziņošu. Mēs uzturam kontaktu ar visiem kandidātiem un pieņemsim lēmumu," sacījis Savickis.

Tāpat kluba valdes priekšsēdētājs izteicās par Pētera Skudras iespējamo kandidatūru: "Mums galvenā trenera amatam ir seši kandidāti. Pēteris Skudra? Arī viņš ir kandidātu skaitā. Ja runājam par komandas sastāva komplektāciju, strādājam arī pie tā."

Lai gan Rīgas "Dinamo" pieteikumu nākamajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai ir iesnieguši, Latvijas klubs joprojām ir vienīgais visā līgā, kam vēl nav galvenā trenera.

Aizvadītajā sezonā "Dinamo" ar 62 spēlēs izcīnītu 41 punktu ierindojās pirmspēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu