"Viss ceļojums bija piepildīts ar emocijām." Pēc divu gadu ilga piedzīvojuma noslēdzies latvieša Kārļa Bardeļa ceļojums (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārlis Bardelis
Kārlis Bardelis Foto: facebook.com/Bored-of-Borders

"Piepildās viss!" Tā par tikko pabeigto ceļojumu vienatnē airu laivā pāri Klusajam okeānam saka ceļotājs Kārlis Bardelis, vēsta raidījums "900 sekundes".

Divi gadi aizvadīti ar ilgākiem posmiem bez normālas gultas un dušas, kopā ar haizivīm un iestrēgšanu nelielā Indonēzijas salā.

Šobrīd ceļotājs Bardelis atrodas Malaizijā. Sarunā ar "900 sekundēm" Bardelis stāsta, ka ceļojums bijis interesants un emocijām bagāts.

"Jūtos fantastiski, pacilāti un lieliski. Šobrīd divu gadu posms ir veiksmīgi noslēdzies. Varbūt tas liktos dīvaini, bet esmu priecīgs, ka esmu dzīvs un viss ir kārtībā," teica Bardelis.

"Viss šis ceļojums ir bijis piepildīts ar emocijām. Šī bija lieta, kurai es nebiju motivēts, bet piedzīvojumi ir mana dzīve un jūtos no visas sirds patiess. Ir patīkamas un gaisīgas sajūtas," stāstīja ceļotājs.

Tagad ceļotājam jāatrisina dažādi loģistikas jautājumi ar laivu. Kolīdz tas būšot izdarīts, Bardelis dosies atpakaļ uz Latviju.

"Kad būs atrisināts jautājums, kas notiks ar manu bagāžu un laivu, tad kāpšu pirmajā lidmašīnā un lidošu uz Latviju," skaidroja Bardelis.

"Ceru noķert Latvijas vasaru, jo šo divu gadu laikā esmu "tropokalizējies", un siltums man tagad ir asinīs. Tagad ir pareizā sezona, lai atgrieztos Latvijā," saka Bardelis.

Latvietis neslēpa, ka viņam ceļojuma laikā pietrūcis cilvēciskais kontakts. "Visvairāk pietrūkst radinieki un draugi. Tāpat kārojas Latvijas āboli un zemenes."

Video: "900 sekundes" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu