Jau ir par vēlu un laiks bēgt! Kā Zodiaka pārstāvji uzvedas, kad ir nikni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ikkatram no mums ir pazīstama sajūta, kad prātu un, šķietami, visu ķermeni pārņem nevaldāmas dusmas - tas ir tikai normāls dvēseles stāvoklis. Tiesa, astrologi ir pārliecināti, ka katras Zodiaka zīmes pārstāvji šīs emocijas izjūt citādi, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Ugunīgie Auni patiesībā ne pārāk mīl konfliktus - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien var būt visai asi un uzstājīgi, kā arī gribēt uzsvērt savu nozīmīgumu, taču ļoti cenšas to nenovest līdz atklātam strīdam jo zina, kādi kļūst šajā stāvoklī. Ja kādam nav izdevies redzēt to, kādu postažu pēc sevis atstāj saniknojies Auns, tā ir viena no lielākajām veiksmēm šo cilvēku dzīvē.

Vērsis

Parasti mierīgie un nosvērtie Vērši visbiežāk paši nemaz nezina, kā rīkosies niknumā, tādēļ pārsvarā cenšas saglabāt līdzsvaru līdz pat pēdējam mirklim. Astrologi vēsta, ka Vērša niknumam ir divas stadijas - skaļā un klusā. Patiesi ir jābaidās no klusējoša šīs Zodiaka zīmes pārstāvja - šie cilvēki niknumā iegūst tādu spēku, ka spēj iznīcināt ne tikai attiecības, bet arī veselu cilvēku dzīves.

Dvīņi

Šīs komunikablās Zodiaka zīmes pārstāvji parasti cenšas būt ieturēti un pārlieku neizpaust negatīvās emocijas, lai nesabojātu attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Niknumā Dvīņus pārņem neizmērojams rūgtums, viņi aktīvi iesaistās vārdu apmaiņās, taču pavisam iespējams, ka zem šī zvaigznāja dzimušie aizcirtīs durvis ar nodomu tās vairs nekad neatvērt.

Vēzis

Šos Zodiaka pārstāvjus ir pārsteidzoši vienkārši aizskart - pat miermīlīga saruna par pilnīgi nesaistītām tēmām var novest pie tā, ka šie cilvēki sāk skaidrot attiecības neglītākajā iespējamajā manierē. Šādiem emociju uzplūdiem parasti seko ilgi apvainošanās periodi.

Lauva

Zodiaka "karaļi" ir īsti uguns stihijas pārstāvji - viņu niknums ir ļoti demonstratīvs, ekspresīvs un sprādzienbīstams. Ja kādam ir izdevies ievainot viņu ego, var nešaubīties - emocionālie un atriebīgie Lauvas liks par to manīt.

Jaunava

Šie zemes stihijas pārstāvji ir ārkārtīgi ieturēti un nezaudē šo īpašību arī tad, kad patiesībā vēlas kādam mesties virsū - tā vietā viņi "iedzeļ" ar kādu trāpīgu remarku vai veic provokatīvus gājienus.

Svari

Savru zīmē dzimušie savos niknuma uzplūdos kļūst ļoti emocionāli, vienkārši un dara visu, lai atgrieztos pie miera. Interesanti, pēc astrologu domām, ir tas, ka Svaru prieku pamanīt var būt sarežģīti, taču viņu niknums burtiski "lien ārā pa vīlēm" - pavisam iespējama ir arī kāda histērijas lēkme.

Skorpions

Šī ir viena no sarežģītākajām Zodiaka zīmēm - ja reiz dusmas, tad skandāls. Šie ūdens stihijas pārstāvji ir gatavi aizstāvēt savas intereses līdz pat pašam galam, nedomājot par to, kādas ir izmantojamās metodes. Astrologi brīdina - arī šos Zodiaka pārstāvjus labāk nesaniknot, jo sekas var būt šausminošas.

Strēlnieks

Straujie un ugunīgie Strēlnieka zīmes pārstāvji niknumā ir gatavi ķerties arī pie dūru izvicināšanas. Šie Zodiaka pārstāvji parasti nespēj kontrolēt savu agresiju, tādēļ konfliktsituācijās cenšas ieņemt pēc iespējas neitrālāku lomu un vairāk klusē, nevis izsaka savas domas.

Mežāzis

Mūždien korekto un savaldīgo Mežāžu dabā nav īpašu kaislību izrādīšana - viņi to redz nevis kā vājību, bet gan neefektīvu komunikācijas veidu. Tiesa, ja šie cilvēki saniknojas, viņi izmantos visus savā arsenālā pieejamos "ieročus", taču ātri cenšas atgriezties pie harmoniskām attiecībām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru niknumu var raksturot ar vienu vārdu - sarūgtinājums. Viņiem nav īpaši raksturīga agresija - tā vietā šie cilvēki noslēdzas sevī un var neizkāpt no šī stāvokļa pat ļoti ilgu laiku.

Zivis

Lai arī varētu šķist, ka romantiskās un mazliet naivās Zivs zīmes pārstāvji nav spējīgi uz niknumu vai īpašu postažu, tā nav tiesa - asās dusmās Zivis kļūst aukstasinīgas un nežēlīgas, un nereti ar pāris vārdiem var izraisīt patiešām biedējošas sekas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu