"Pedofili dievina pandēmiju." Bijušais ASV specdienesta aģents brīdina par Covid-19 pandēmijas radītajiem draudiem bērniem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Katras 30 sekundes pasaulē kāds bērns tiek nolaupīts ar mērķi, lai viņu seksuāli izmantotu, un koronavīrusa pandēmija pedofiliem ir "pļaujas laiks", atklāja bijušais ASV specdienesta aģents un bezpeļņas organizācijas "Operation Underground Railroad" vadītājs Tims Balārds.

Balārds intervijā ASV bezpeļņas organizācijai "Prager University" diskutēja par bērnu tirdzniecības uzliesmojumu, kas noticis Covid-19 pandēmijas laikā.

"Cilvēki juktu prātā, ja statistika uzrādītu datus, ka katras 30 sekundes kāds bērns saslimt vai nomirst no Covid-19," sacīja Balārds.

Bijušais aģents norādīja, ka tas tomēr nenotiekot, taču katras 30 sekundes kaut kur pasaulē tiek nolaupīts bērns ar nolūku viņu seksuāli izmantot, paverdzināt vai arī tikt izmantotam orgānu tirdzniecībai melnajā tirgū.

"Pedofili dievina pandēmiju, jo visas iestādes, kas bērnus nodarbināja - skolas, pulciņi, sporta treniņi, mūzikas skolas, - visas šīs iestādes tika slēgtas," sacīja Balārds.

"Tā vietā bērniem tiek iedoti portatīvie datori un viedtālruņi, lai viņi varētu izpildīt uzdotos mājasdarbus un izklaidēt sevi brīvajā laikā, kamēr vecāki cenšas nezaudēt darbu," skaidroja bijušais ASV specdienesta aģents.

Kā norādīja Balārds, tad pedofili tikmēr sēž mājās, jo liela daļa no viņiem ir bezdarbnieki. "Viņiem arī ir datori un telefoni un, ticiet man, viņi prot apmānīt bērnus, lai ievilinātu savās lamatās."

Situācija nopietnība

Balārds norādīja, ka, veicot plašu interneta monitoringu, iegūtā informācija ir satraucoša - dažādi slēpti ASV pedofilu grupējumi Covid-19 pandēmiju dēvē par "mūsu sapni un "pļaujas laiku"".

"Esam ieguvuši pirmos rezultātus, kas ir patiešām biedējoši - martā tika saņemti divi miljoni ziņojumi par noziegumiem pret bērniem. Tas ir divas reizes vairāk nekā tika novērots 2019. gada martā," skaidroja Balārds.

Eksperts arī norādīja, ka situācija krietni pasliktinājusies aprīlī.

"Šajā mēnesī ziņojumu skaits bija sasniedzis pat četrus miljonus."

Spēlē videospēlēs ar sešus gadus vecām meitenēm

"Esam dzirdējuši dažādus pieredzes stāstus par šādiem atgadījumiem un mūsu mērķis ir palīdzēt bērniem ne tikai ASV, bet visā pasaulē," skaidroja Balārds.

Viņš norādīja, ka pavisam nesen noticis atgadījums, kurā kāds vīrietis vārdā Denijs Hārdmens spēlēja populāro videospēli "Fortnite" ar sešus gadus vecām meitenēm.

"Viņam izdevās pārliecināt, lai divas no meitenītēm nosūta bildes, kurās redzamas kailas," atklāja bijušais aģents.

"Vecāki par šo neko nezināja. Viņiem šķiet, ka, ja bērni tiešsaistē spēlē spēles, tad viņi ir drošībā," turpināja Balārds.

Viņš atzīmēja, ka pedofili tēlo, ka ir vienādā vecumā ar bērniem. Pēc tam viņi sadraudzējas ar bērniem un pierunā darīt dažādas seksuāla rakstura darbības. 

"Esmu pārliecināts, ka pedofili pie šādām bildēm neapstājas. Viņi noteikti mēģinās satikt bērnus dzīvē un pēc tam viņus seksuāli izmantos," atklāja Balārds.

"Vecāki pat nenojauš, ka ļoti daudzas video spēles ir iespējams spēlēt tiešsaistē, kur aktīvi savus upurus meklē pedofili," skaidroja bijušais aģents.

Balārds arī atklāja vēl kādu atgadījumu, kurā kādam viņa kolēģim bija radušās aizdomas, ka bērni ir pedofila upuri tiešsaistes video spēlēs. Viņš veicis sarakstes pārbaudi un atklājis, ka tā ir patiesība.

Bērnu tiesību aizstāvis norādīja, ka ASV ir starp trim populārākajām pasaules valstīm, uz kurām bērni tiek nogādāti, lai tie tālāk tiktu pārdoti melnajā tirgū.

"Pedofili ir šeit un viņi ir gatavi nodarīt pāri bērniem. Visā pasaulē vajadzētu izstrādāt taktiku, kā cīnīties ar viņiem, taču pašlaik tādas nav," viedokli pauda Balārds.

"Cilvēkiem vajadzētu mazāk domāt, ka tas viss notiek citur pasaulē.. Viņi pat nenojauš, ka pedofili tepat vien ir," skaidroja eksperts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu