Sandis Ozoliņš izbauda vasaru Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ Latvijas titulētākais hokejists šo vasaru mājās baudot pilnībā. Pagājušajā nedēļā viņš kopā ar ģimeni izgāja sabiedrībā, novēroja izdevums "Privātā dzīve".

Stenlija kausa ieguvējs, Kontinentālās hokeja līgas kluba Ņižņijnovgorodas Torpedo treneris Sandis Ozoliņš pagājušās ceturtdienas vakarā kopā ar savu mīļoto sievieti modeli Inu Avlaseviču un viņas meitu Vivjēnu ieradās uz "Lido" kompleksa Krasta ielā atkalatvēršanas svētkiem.

Tieši šajā uzņēmumā, pildot mārketinga nodaļas vadītāja vietnieka pienākumus, pirms dažiem gadiem Ozo kādu laiku pastrādāja jomā, kas nebija saistīta ar hokeju. Pārējais Sanda mūžs lielā mērā tomēr bijis saistīts ar ripas dzenāšanas sporta veidu.

Līdz šim bargā vīra tēlu ieturējušā Sanda vaigs šoreiz bija smaidīgs. Lielāko daļu vakara viņš gan turējās nostāk no pārējiem atklāšanas viesiem, veltot laiku Inai. Te apķēra viņu, te izteica kādus mīļvārdiņus.

Ik pa laikam viņš gan tramīgi uzmeta skatu tuvējai apkārtnei, vai tik Inas meita, priecājoties par jaunajām atpūtas kompleksa strūklakām, nav pārāk tālu aizklīdusi.

Sandis izdevumam atzina, ka bauda šo vasaru tieši tā, kā viņam tīk. "Ziniet taču, ka par privātām lietām nerunāju. Šajā jautājumā nekas nav mainījies. Ja man būs, kas sakāms, tad aicināšu visus žurnālistus un teikšu.

Lielu jaunumu arī nav, sabiedrībā iziet man ne visai patīk. Dzīvoju mierīgi. Ir taču vasara! Jauki."

Taujāts, vai nemēģina kādu diētu, jo izskatās hokejistam neierasti slaids, Sandis nosmēja, ka to gan nedarot. "Ja jau izskatos slaidāks, tad tā arī ir," bilda Ozo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu