Kristaps Janičenoks kļuvis par zemeņu tirgotāju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Janičenoks.
Kristaps Janičenoks. Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Viens no Latvijas labākajiem bijušajiem basketbolistiem, kurš sācis trenera un basketbola funkcionāra karjeru, paralēli sporta dzīvei pievērsies arī zemeņu biznesam, vēstī izdevums "Privātā dzīve".

Kristaps Janičenoks, pateicoties draudzenei Ritai Rībenai, ar kuru kopā ir jau trešo vasaru, nu izmēģina spēkus jaunā nodarbē – audzē un tirgo zemenes.

"Man vajadzēja likt pie malas arī kaunēšanos par to, ka kaut ko nezinu," intervijā jūlija žurnālā Santa par pievēršanos zemeņu biznesam stāsta Kristaps.

"Piemēram, zemeņu audzēšanā, ar ko nodarbojas mana dzīvesbiedre Rita. Viņa lūdza mani tajā iesaistīties. Ielēcu vilcienā, kas jau bija uzņēmis lielu ātrumu, un man ļoti īsā laikā vajadzēja to apgūt. Tā arī teicu cilvēkiem, kurus satiku: klau, esmu bijušais sportists, zinu tikai par sportu, tu esi agronoms – man šobrīd vajag tavu padomu. Tā turpinu jautāt, ja kaut ko nezinu. Un ne tikai par zemeņu audzēšanu," intervijā pavēsta Kristaps.

Bijušā basketbolista un viņa draudzenes lolotās zemenes paguvuši novērtēt arī vairāki sabiedrībā populāri cilvēki.

Par Ventspils pusē, Vārvē, augušajām zemenēm, ko Kristaps Janičenoks kopā ar draudzeni Ritu Rībenu interesentiem piegādā līdz pat mājas slieksnim, sociālajos tīklos komplimenti šovasar birst kā no pārpilnības raga.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu