Īlons Masks ielaužas modes industrijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Īlona radītie šorti.
Īlona radītie šorti. Foto: Instagram/ekrānuzņēmums no Youtube/"Apollo" kolāža

5. jūlijā uzņēmumu "Tesla" un "SpaceX" vadītājs Īlons Masks nācis klajā ar jaunu produktu - īsiem satīna šortiem, kurus rotā uzraksts "S3XY'', vēsta portāls "DazedDigital". 

Īlons Masks ir izlaidis ierobežota daudzuma "Tesla" zīmola sarkanu satīna īso šortu, lai atzīmētu uzņēmuma akciju kāpšanu.

Atsaucoties uz to, ka Masks ir "stilīgais" tētis, kurš ik pa laikam smēķē marihuānu, šortu cena ir 69 dolāri un 420 centi. Skaitlis "420" minēta kā atsauce uz marihuānas kultūru. 

Šortu aizmuguri rotā uzraksts "S3XY", kas norāda uz ražošanā esošo transportlīdzekļu modeļu nosaukumiem – "Model S", "Model 3", "Model X" un "Model Y".

"Svini vasaru ar "Tesla" īsajiem šortiem. Skrien kā vējš vai izklaidējies kā Liberače mūsu satīna sarkanajā dizainā ar zeltītiem izšuvumiem. Atpūties pie baseina vai iekšā mājās cauru gadu ar mūsu ierobežotās sērijas "Tesla" šortiem," vēsta produkta apraksts interneta veikalā. 

Trīs minūtes pēc tam, kad Masks publicēja saiti uz šortiem, viņš ietvītojis: “Ups, mēs salauzām vietni.” Ziņojumi apstiprināja, ka Tesla tiešsaistes veikals īslaicīgi nebija pieejams. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu