"Tāds blīkšķis bija." Netālu no Jelgavas starp kravas auto un mikroautobusu "iespiests" vieglais spēkrats

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien, 7. jūlijā, ap plkst. 11 uz Jelgavas-Dalbes autoceļa notikusi autoavārija, kurā starp kravas auto un mikroautobusu "iespiests" "Renault" markas spēkrats, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Negadījums noticis pie pagrieziena uz Cenu. Kā vēstīja raidījumā, līdzīga avārija konkrētajā vietā notikusi ne pirmo reizi.

Kravas auto vadītājs, braucot no Ozolniekiem Dalbes virzienā, samazināja ātrumu un ieslēdza kreisā pagrieziena radītāju, lai iegrieztos Cenā. Piebremzēja arī aiz tā braucošais vieglais auto, taču mikroautobuss apstāties nepaspēja.

Kravas auto vadītājs gaidījis, kad aizbrauks pretimbraucošā mašīna, pamanījis, ka aiz viņa apstājas vieglais auto, kad pēkšņi bijis blīkšķis.

"Domāju - kas tad nu? Tāds blīkšķis bija," viņš sacīja "Degpunktā". Kravas auto vadītājs arī bija dzirdējis, ka mikroautobusam "kaut kas ar bremzēm" noticis.

Mikroautobusa pasažieris sacīja, ka vadītājs neesot paspējis nobremzēt. Ne šoferis, ne pasažieris nebija uzlikuši drošības jostas, tādēļ abi trāpīja ar galvu vējstiklā.

Vieglais auto palika iespiests starp kravas automašīnu un "Mercedes" mikroautobusu. Tā vadītāja saviem spēkiem izkļūt no auto nevarēja, tādēļ notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, kas palīdzēja mediķiem atbrīvot sievieti.

Cietusī nogādāta slimnīcā, viņas veselības stāvoklis novērtēts kā stabils. Pārējie negadījumā iesaistītie cietuši samērā viegli.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu