Elīna Vāne komentē piedāvājumu par viņas un vīra Imanta Strada pāriešanu no Valmieras uz Dailes teātri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Vāne un Imants Strads
Elīna Vāne un Imants Strads Foto: TVNET

Aprīlī Dailes teātra direktors Juris Žagars atklāja, ka teātris ir sācis sarunas par iespējamu darba attiecību sākšanu ar Valmieras drāmas teātra aktieriem Imantu Stradu un Elīnu Vāni. Nu izdevumam "Ieva" šīs runas komentēja pati Vāne. 

Vāne izdevumam noliedza, ka būtu pieņēmusi darba piedāvājumu.

"Uzskatu – tam pievērsta pārāk liela uzmanība. Tas ir tāpat kā bildināt cilvēku, un vēl pirms atbildes sniegšanas visas ciema tantītes informētas, ka noticis bildinājums. Es esmu līgumattiecībās ar Valmieras teātri, un viss," bilda aktrise. 

Viņa norādīja, ka Valmieras teātris viņai ir ļoti svarīgs, jo ar to saistās viņas dzīve, tomēr Vāne nenoliedza, ka ir domājusi par iešanu prom.

"Nav vairs tā piepildījuma. Kāds laiks pagājis, un ir sajūta – viss sāk riņķot uz vietas, un tu pats jūties apstājies," piebilda aktrise.

Vāne skaidroja, ka viņu neuztrauc vīra lēmums pieņemt darbu Dailes teātrī un to, ka starp abiem varētu būt attālums. "Mēs taču tāpat regulāri braucam uz Rīgu filmēties, tāpat viņš brauks uz Dailes teātri un pēc tam atkal atpakaļ. Stunda, un tu esi Rīgā."

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka Strads Valmieras teātrī strādā vairāk nekā divdesmit gadus.

Aktieris iepriekš apliecināja, ka ir apņēmies un apsolījies turpināt uz Valmieras teātra skatuves arī nākamajā sezonā spēlēt lomas, kamēr izrādes netiks noņemtas no repertuāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu