Foto ⟩ Kiviču pāris pie Dzemdību nama iesaistījies konfliktā. Izsaukta policija (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 8. jūlijā, Andris Kivičs ar sievu Lieni pavēstīja par savas meitiņas Mias nākšanu pasaulē, parādot, ka viņi atgriežas mājās no Dzemdību nama. Kā nu noskaidrojies, dodoties mājup, pāri piemeklējis skandāls.

Ar portālu "Apollo" sazinājās notikušā aculiecinieks, kurš pastāstīja, ka pie Dzemdību nama pārim izveidojies konflikts ar kādu sievieti, iespējams, žurnālisti, kas jau gaidījusi pie ēkas.

Kā redzēto skaidroja aculiecinieks, trača karstumā mūziķis no žurnālistes rokām esot izrāvis telefonu un aizmetis to prom, savukārt Liene izsaukusi policiju. 

Aculiecinieks iesūtīja arī fotogrāfijas, kurās redzami jaunie vecāki un policijas automašīna, pie kuras stāv un notiekošo iemūžina mūziķis.

Foto: Aculiecinieka foto

Valsts policijas pārstāve portālam TVNET apstiprināja, ka šāds izsaukums patiešām ir bijis, uz notikuma vietu devās Brasas iecirkņa patruļpolicisti.

Konflikts gan esot atrisināts uz vietas un nekādi iesniegumi neesot rakstīti.

Savukārt ceturtdienas pēcpusdienā Kivičs savā "Facebook" kontā atklāja notikumu attīstību no savas puses.

Kivičs rakstīja, ka pie dzemdību nama vakar viņus sagaidīja kāda žurnāliste. Pēc mūziķa teiktā, žurnāliste esot veikusi "emocionālas vardarbības aktu" pret Kivičiem.

Kivičs rakstīja, ka pie dzemdību nama tika atsūtīta kāda sieviete, kuras uzdevums esot bijis brīdī, kad pāris iznāktu laukā no ēkas, bildēt pāri no krūmiem.

"Mēs izsaucām policiju," sacīja Kivičs.

Foto: Kiviču pāris ar meitiņu pamet Dzemdību namu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Atgādinām, ka Andris un Liene Kiviči apprecējās šā gada 3. janvārī. Dažas dienas vēlāk parādījās spekulācijas, ka Liene varētu būt stāvoklī, ko pēc divām nedēļām arī apstiprināja pats mūziķis.  

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu