Gints Valdmanis komentē šā brīža attiecības ar viņa šķirto sievu Jutu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tapa zināms, ka izjukusi viena no pašmāju simpātiskākajiem fitnesa pāriem - Jutas un Ginta Valdmaņu - laulība. Gints vientē "Instagram" sniedzis atbildes uz dažādiem jautājumiem, to skaitā par attiecībām ar nu jau bijušo sievu. 

Aprīļa beigās tapa zināms, ka simpātiskais fitnesa pāris šķir savu laulību. Nu Gints sociālajos tīklos sniedza komentārus par šī brīža attiecībām ar bijušo sievu, kā arī paziņoja, ka nu jau laulība ir šķirta arī oficiāli. 

"Viss ir kārtībā. Mēs paliekam draugi, viņa nāk trenēties uz zāli, kurā es darbojos. Mums ir normālas attiecības. Mēs sarunājamies, sarakstāmies," uz jautājumu: "Vai Ar Jutu visi tilti nodedzināti?" atbildēja Gints. 

"Ja ir iekšā tas īstais fīlings, tad vienkārši dari to. Tas būs viens no foršākajiem momentiem tavā dzīvē", atbildot uz citu jautājumu, par precībām stāstīja Gints. 

Gints norādīja, ka sen nav sajutis vientulības sajūtu, jo pašam šis vientulības caurums esot jāaizlāpa. Viņaprāt, to diemžēl nevar aizlāpīt ar citu cilvēku. Ja izdodas būt vienam un nejusties vientuļam, tad tā jau ir liela laime. 

Par pāra šķiršanos vietnē "Instagram" aprīļa beigās paziņoja Juta. "Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta. Daudz iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas," vēsta Valdmane.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu