Vila Smita sieva apstiprina, ka abu laulības laikā viņai bijis romāns ar citu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktieris Vils Smits un viņa sieva Džada Pinketa Smita apprecējās 1997. gadā. Viņi tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem un saderīgākajiem pāriem Holivudā. Izrādās, ka ne vienmēr viss ir bijis tik ideāli. 

Nesen Vils un Džada piedalījās amerikāņu sarunu šovā "Red Table Talk", kura laikā Džada komentēja baumas par savu romānu ar reperi Augustu Alsinu.

"Es jutu, ka beidzot ir pienācis laiks apsēsties un izrunāt visu patiesību, lai vairs nerastos pārpratumi," sacīja Džada. 

Smita kundze atzina, ka laulība ar Vilu ne vienmēr ir bijusi tik rožaina, kā varētu izskatīties.

"Pirms četrarpus gadiem mūsu laulībā bija sarežģījumi un mēs nolēmām šķirties. Tas kļuva par iemeslu manai dēkai ar reperi," atzina Džada. Viņa sacīja, ka attiecības ar Alsinu diezgan ātri beidzās, laulātie salaba un šobrīd bauda "beznosacījumu mīlestību".

Vils Smits paskaidroja, ka vēlas izbeigt šīs baumas un ir pienācis gals nejēdzīgajiem baumu virsraktiem presē.

"Mēs mērķtiecīgi nekad neko nestāstījām. Visi virsraksti, kuros bija teikts "Džada teica", vai "Smits teica", nav patiesi. Mēs apzināti nekad neko nekomentējām. Tātad tikai tagad, pie šī galda sēžot, mēs atklājam patiesību," norādīja aktieris.

Smita dzīvesbiedre atsevišķi atzīmēja, ka laulāto starpā nav noslēpumu. Intervijas beigās aktieris norādīja, ka ir samierinājies un pieņēmis faktu, ka viņa sievai ir bijušas attiecības ar citu vīrieti. 

Atgādinām, ka pāris apprecējās 1997. gadā. Laulībā aug trīs bērni: dēls Džeidens, meita Villova, kā arī dēls no aktiera pirmās laulības - Treijs Smitu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu