"Dzirdēju pamatīgu rosīšanos virtuvē." ASV vīrietis savās mājās piedzīvo lāča uzbrukumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kāds ASV, Kolorādo štata iedzīvotājs sapratis, ka kaut kas nav kārtībā, kad agrā piektdienas, 10. jūlija, rītā izdzirdējis lielu kņadu savas mājas virtuvē, vēsta raidorganizācija CNN.

"Es gulēju un cerēju, ka tas nav lācis. Secināju, ka tas visticamāk arī ir lācis, bet cerēju uz kaut ko citu pirms iegāju virtuvē," stāstīja Deivs Černoskijs.

Virtuvē atradies liels un melns lācis, kurš svēra aptuveni 200 kilogramus. "Viņš stāvēja pie ledusskapja, kad iegāju virtuvē."

Dzīvnieks bija atvēris visus iespējamos skapīšus un atvilktnes un visas lietas, kas tur atradās - izārdīja. 

Virtuvē pa vidu atradās liela lete, kuru Deivs izmantoja, lai lācis viņam netiktu klāt. "Centos viņu aizdzīt uz garāžu un tas izdevās, taču viņš pēc tam atgriezās mājās."

Deivs devās aplūkot, vai lācis nebija izdomājis uzkāpt uz otro stāvu, kur nakšņoja viņa 12 gadus vecie dvīņi.

"Mēs skatījāmies viens otram acīs un tad viņš man spēcīgi iesita pa galvu. Viņš mani mētāja apkārt. Pēc tam uzlika ķepu man uz galvas un spieda to," atminējās Deivs.

Vīrietis tika smagi ievainots un zaudēja daudz asiņu, jo tika sagriezta seja un kakls, taču viņam izdevās kaut kādā veidā aizrāpot prom no dzīvnieka.

"Zināju, ka, ja viņš nedosies projām, tad man būs lielas nepatikšanas. Par laimi viņam apnika un viņš aizgāja," sacīja vīrietis.

Vēlāk atklājās, ka šis pats lācis tajā apkaimē jau pēdējā laikā sarīkojis vairākus grautiņus un nav ļāvis vietējiem iedzīvotājiem mierīgi dzīvot.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu