Prinča Harija līdzgaitnieks armijā: Id**ts! Priecājos, ka viņš ir pametis valsti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs.
Princis Harijs. Foto: AP/Scanpix

Bijušais seržants un veterāns Trevors Koults nesen publiski raksturojis Lielbritānijas prinča atteikšanos no karaliskajiem pienākumiem un pārcelšanos uz Losandželosu, veltot karaliskās ģimenes pārstāvim visai skarbus komentārus, vēsta portāls "The Mirror".

44 gadus vecais bijušais seržants Trevors Koults, kurš 2005. gadā ieguvis augstāko militāro apbalvojumu par trīs teroristu pašnāvnieku nošaušanu Irākā, uzsvēris:

"Lai gan Harijs bija solījis atlikušo dzīvi cīnīties un palīdzēt kara veterāniem, princis pie pirmajām grūtībām ir uzgriezis viņiem visiem muguru."

Harijs, bijušais armijas virsnieks, kurš karoja Afganistānā, pirms diviem gadiem pats bija rakstījis Trevoram, lai atbalstītu veterānu kampaņu un apturētu traģiskās kara sekas - veterānu pašnāvības. Trevors, kurš cieš no posttraumatiskā stresa sindroma, uzskata, ka princis ir nogājis no ceļa, kopš viņš saistījis dzīvi ar Meganu.

Trevors Kouls
Trevors Kouls Foto: Ekrānšāviņš no video

Harijs līdzās karaliskajiem pienākumiem atteicies arī no oficiālajām militārajām pakāpēm, tostarp, no Karalisko jūras kājnieku ģenerālkapteiņa pienākumiem.

Veterāns sacījis: "Viņš ir kļuvis par pilnīgu idiotu. Viņa komentāri ir nievājoši un zināmā mērā es pat priecājos, ka viņš ir pametis Apvienoto Karalisti. Liela daļa karavīru Lielbritānijas armijā ir arī no Sadraudzības kopienas. Viņi cīnījās līdzās Harijam, un viņam tas būtu jāatceras!"

"Viņš tagad aprok savu ģimeni. Viņš saka, ka vēlas norobežoties, lai pievērstos savām lietām, bet pastāvīgi veic zvanus "Zoom" programmā.

Šķiet, ka viņš pats meklē uzmanību, tomēr atbalsts viņam masveidā zūd.

Mēs cienām Hariju par viņa iepriekš paveikto kara veterānu - invalīdu labā. Skumji, ka tas viss ir beidzies, jo viņš paveica patiešām labu darbu," minējis Koults.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu