Ekstrasense Merilina Kerro pēc otrajām dzemdībām pamatīgi novājējusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "Ekstrasensu cīņas" dalībniece Merilina Kerro janvāra sākumā laida pasaulē savu otro atvasi - meitu Selīnu. Gaišreģe sociālajos tīklos ievietojusi fotogrāfijas, kurās redzamas viņas ārējās izmaiņas. 

Daži Merilinas fani uzskata, ka sieviete pēc otrajām dzemdībām pamatīgi novājējusi, taču pati gaišreģe ir pilnībā apmierināta ar savu ārējo izskatu. 

"Augot, man bija daudz kompleksu: mans svars, augums un vasaras raibumi. Kad es kļuvu vecāka, es darīju visu iespējamo, lai paslēptu manas "nepilnības". Es gribēju būt "normāla" kā visi citi. Man likās, ka visām pārējām meitenēm ir kaut kas tāds, kas man nav. Kopš man ir bērni, es sāku iemīlēt visas savas īpašības un īpatnības, jo tieši tāda es esmu. Kad jūs ieskauj beznosacījuma mīlestība, nav nepieciešams slēpt nepilnības," savās sajūtās dalījās Kerro. 

Šī gada maijā Kerro saviem faniem paziņoja, ka pagaidām šķiras no vīra un uzsāks dzīvi atsevišķi. Šķiršanās iemesls bija pārāk biežā lamāšanās un strīdi. Merilina un viņas vīrs Marks audzina divus bērnus - dēlu Kaiju un mazo meitu Selīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu