Drosmīgo sešgadnieku, kurš no suņa izglāba mazo māsu, uzslavē pats Kapteinis Amerika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašaizliedzīgais sešgadnieks, kura varonību, no suņa pasargājot mazo māsiņu, jau novērtējusi aktrise Anna Hetaveja, nu izpelnījies atzinību arī no Kapteiņa Amerikas lomas atveidotāja Krisa Evansa.

"Sveiks, Bridžer! Te Kapteinis Amerika. Kā tev klājas draudziņ," Evanss sacīja video, ko publicējusi zēna tante. "Es izlasīju stāstu par tevi, es redzēju, ko tu izdarīji. Es zinu, ka pēdējo dienu laikā to esi dzirdējis jau daudz, bet ļauj man būt nākamajam, kurš tev pateiks - draudziņ, tu esi varonis."

"Tas, ko tu izdarīji, bija tik drosmīgi, tik pašaizliedzīgi. Tavai māsai ir tā paveicies ar tādu lielo brāli kā tu. Tavi vecāki noteikti ļoti lepojas," turpināja aktieris.

"Es noskaidrošu tavu adresi un aizsūtīšu autentisku Kapteiņa Amerikas vairogu, jo, draudziņ, tu esi to pelnījis. Turpini būt tāds vīrs, kāds esi, mums vajag tādus cilvēkus kā tu," sacīja Evanss.

"Turies. Es zinu, ka atlabšana var būt grūta, bet, spriežot pēc tā, ko esmu redzējis - es nedomāju, ka ir daudz kas tāds, kas spēs tevi apstādināt," pabeidza aktieris.

Noskatījies zvaigznes video, sešgadnieks izskatījās nedaudz sakautrējies. Vaicāts, kā viņš jūtas, zēns atbildēja: "Labi."

Kad Bridžera mazā māsa izsaucās, ka viņš to varēs ņemt līdzi visur, kur dosies, zēns atbildēja: "Es nedomāju, ka tā ir laba ideja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Portāls "Apollo" jau rakstīja, ka sešgadīgais Bridžers Vokers kļuvis par īstu varoni un sociālo tīklu zvaigzni pēc tam, kad izglābis savu mazo māsu no suņa uzbrukuma.

9. jūlijā Bridžers izglāba savu četrus gadus veco māsu, kurai bija uzbrucis vienu gadu vecs vācu aitu suņa jauktenis. Aizstāvot mazo māsu, zēns tika pamatīgi sakosts.

Zēnam tika veikta divu stundu ilga operācija, kā rezultātā, lai saglābtu Bridžera seju, mediķiem nācās uzlikt 90 šuves.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu