Apprecējusies karalienes Elizabetes II mazmeita princese Beatrise

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

31 gadus vecās Jorkas princeses Beatrises kāzas tika jau plānotas šī gada maijā, tomēr pandēmija darīja savu un skaistais dzīves mirklis tika atlikts. Beidzot princeses sapnis ir piepildījies, viņai apprecot savu izredzēto, multimiljonāru Edoardo Mapelli Moci.

Laulības ceremonija notikusi 17. jūlijā privātā gaisotnē Vindzoras pilī. Lai gan viesu skaits bijis neliels, tostarp bijusi arī Viņas Augstība Lielbritānijas karaliene Elizabete II un princis Filips.

Foto: Reuters/ScanPix

Pāra attiecības esot sākušās pērnā gada septembrī. Edoardo, kurš ir grāfs un nekustamo īpašumu aģents, ievācas pie princeses Beatrises Svētā Džeimsa pilī, kur pāris pavada lielāko daļu sava laika.

Princese Beatrise strādā par biznesa vadības konsultanti, lielāko daļu sava laika pavadot starp Londonu, Vindzoru un Ņujorku.

Foto: Reuters/Scanpix

Edoardo pagātnē ir attiecības, kurās dzimis dēliņš Vulfijs. Edoardo ir veiksmīgs uzņēmējs. Viņa krusttēvs ir Kristofers Šalē, kas ir bijušā premjera Deivida Kamerona tuvs draugs. Diemžēl, Šalē aizgāja aizsaulē, un Edoardo ar princesi Beatrisi 2011. gadā satikās viņa bērēs, ilgu laiku esot vien draugi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu