Džastins Timberleiks otrreiz kļuvis par tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džastins Timberleiks vizītes laikā bērnu slimnīcā.
Džastins Timberleiks vizītes laikā bērnu slimnīcā. Foto: AP/Scanpix

Ar priecīgām ziņām klajā nākuši britu žurnālisti - viņi vēsta, ka aktrise Džesika Bīla, dziedātāja Džastina Timberleika sieva, abu saimei ir dāvājusi vēl vienu bērnu. Mediji gan vēl neatklāj, kā sauc zvaigžnu pāra jaunāko atvasi, vēsta portāls "Daily Mail".

Medijs atzīmē, ka pāru ģimenē pasaulē nācis otrais dēls. Daudzi pirms tam atzīmēja, ka 38 gadus vecā Bīla jau kopš februara īsti nav parādījusies publiskos pasākumos un sociālajos tīklos publicējusi tikai bildes, kurās nav redzams viņas vēders. Pēc žurnālistiem pieejamās informācijas, mazulis un māte jūtoties labi un jau ir kopā ar savu ģimeni.

Bīlas un Timberleika pirmdzimtais, Sailass Rendals, pasaulē nāca 2015. gada aprīlī.

Neskatoties uz šķietami laimīgo ģimenes dzīve, ārzemju tabloīdi pēdējos gados samērā regulāri izdara spiedienu uz pāri, kā arī izceļ gaismā to, ka Džastins Timberleiks vairākas reizes varētu būt krāpis savu sievu.

Pēdējās šāda veida ziņas publicētas pagājušā gada beigās - par to pamatu kļuvušas fotogrāfijas, kurās aktieris un dziedātājs uz filmēšanas laukuma tur savas kolēģes roku. Džastins tad paudis publisku atvainošanos savai sievai un vēstījis, ka vienkārši ir draudzīgi komunicējis ar savu kolēģi.

Pirms kāzām ar savu pašreizējo sievu, Timberleiks bija sev nodrošinājis zināmu "Holivudas sirdsāķīša" reputāciju - viņš ticies ar tādām zvaigznēm kā Britniju Spīrsu un Kameronu Diazu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu