Nepatīkamākās un nejaukākās zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Cilvēka nepilnības var būt kaitinošas, smieklīgas un dažreiz nepatīkamas. Ar zvaigžņu palīdzību astrologi izraudzījušies visnepatīkamākās katras Zodiaka zīmju īpašības, atceroties, ka vienmēr pastāv izņēmumi un ka pat zvaigznes dažreiz kļūdās, raksta portāls Mixer.lv.

12. vieta. Zivis

Atšķirībā no Ūdensvīra vai Skorpiona, Zivis ir ārkārtīgi jūtīgas un delikātas. Tas no vienas puses ir labi, no otras, ne pārāk. Zivis ir spējīgas sākt raudāt pat vismazāko iemeslu dēļ. Bet tas, kas Zivīs patiešām var kaitināt, ir viņu neuzticamība un infantilisms. Zivīm ir grūti risināt problēmas, jo pat vismazākā aizķeršanās sagādā čīkstēšanu vai pat padošanos. 

11. vieta. Ūdensvīrs

Viņi vēlas būt tādi, kādi viņi nav, visu laiku spēlē kāda lomu, nevis ir viņi paši. Un tas izskatās smieklīgi, padarot Ūdensvīru par stulbāku nekā viņš patiesībā ir. Vēl viena kaitinoša šīs zīmes pārstāvju iezīme ir talanta trūkums. Ūdensvīri var apvainoties par muļķīgu joku, bet atvainošanos varat negaidīt. Ūdensvīrs atvainosies tikai tāpēc, ka tā ir pieklājīgi. Turklāt, ja viņus ievaino personīgi, viņi reaģē skaļi, vardarbīgi un tēlo cietējus.

 10. vieta. Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti izteikt sūdzības citiem, kā arī ļauties konfliktam, lai aizstāvētu sevi. Tas padara tos viegli aizkaitināmus, uztur viņus spriedzē, kas pielīp apkārtējiem. Kā aizsargreakciju Svari izmanto sarkasmu. Radinieki, kā arī tie, kuri pret Svariem izturas ar līdzjūtību, bieži brīnās: kāpēc viņu dzīvēs ir tik daudz nepamatotas žults?

9. vieta. Vērsis

Stūrgalvība un slinkums ir biežākie Vērša pavadoņi. Viņi ir pret pārmaiņām, viņiem nepatīk kaut ko mainīt. Ambīcijas un viņu vajadzības un vēlmes vienmēr ir pirmajā vietā. Gulēšana uz dīvāna un bagātība seifos ir labākais ikdienas scenārijs, kas derētu Vērsim. Žēl, ka tas nav iespējams. Vērsi var novest līdz pat histērijai fakts, ka sapnis neatbilst realitātei. 

8. vieta. Lauva

Pārāk liels ego padara Lauvu augstprātīgu, bet ar veselīgu pašironiju. Starp citu, viņi domā, ka viņiem piemīt lieliska humora izjūta, taču tā nemaz nav. Šī iemesla dēļ viņi daudz jokojas, sagaidot entuziasmu, un ir ļoti pārsteigti par neveiklo klusumu, kas pavada viņu plakanos jokus.

7.vieta. Dvīņi

Jautrie Dvīņi ir ārkārtīgi sabiedriski, taču šī rakstura iezīme var ietvert nevēlēšanos klausīties, pārmērīgu runātīgumu, tieksmi tenkot. Daudzi Dvīņi patiešām nav spējīgi uztvert nevienu citu kā sevi, viņiem patīk sarunāties solo, pat neuztraucoties par to, vai viņu sarunu partneriem ir interesanti klausīties. Pievienojiet tam apšaubāmo talantu baumu radīšanai no nulles un nespēju turēt citu cilvēku noslēpumus, un kļūst skaidrs, kāpēc tik daudzi izvairās no Dvīņiem.

6. vieta. Jaunava

Tā notiek, ka šķietami acīmredzamā priekšrocība izrādās neizdevīga. Tas attiecas uz Jaunavām, kuru mīlestība pret kārtību, komandēšana un stingrība atgrūž apkārtējos. Būdams kritisks pret sevi, Jaunavas zīmes pārstāvis tā izturas arī pret citiem cilvēkiem. Pieradums vadīt, kritizēt un konsultēt rada problēmas komunikācijā: Jaunavas bieži tiek uzskatīti par rāpojošiem tarakāniem, no kuriem visi apkārtējie bēg prom. 

5. vieta. Skorpions

Skorpions ir dāsns ar sarkasmu un augstprātību. Šīs zīmes pārstāvji nevar lepoties kontroli pār sevi. Viņi var viegli būt mīļi, bet tikai tad, ja: a) ir noskaņojums; b) viņiem tas ir vajadzīgs. Skorpions ir lielisks manipulators, un cilvēki to jūt. Visas šīs īpašības vienā būtnē liek citiem būt īpaši uzmanīgiem pret Skorpionu.

4. vieta. Auns

Liels strīdu cienītājs. Viņam nav vajadzīgs diskusijas iemesls, viņam galvenais nav tēma, bet tonis, kādā norisinās diskuss - jo skaļāks un niknāks, jo labāk. Auns nezina, kā pieņemt kāda cita viedokli, un principā nav nosliecies uz demokrātiju. Bet daži šīs zīmes pārstāvji ir ļoti gatavi darīt pretīgas un viltīgas lietas aiz muguras. Tam nav nekā kopīga ar gļēvumu, šķiet, ka viņiem vienkārši patīk šādi izturēties.

3.vieta. Vēzis

Viņi domā, ka ir sīksti, strādīgi, atvērti un godīgi. Raugoties no malas, daži arī tā domā, jo Vēzis viegli var sagrozīt galvu. Vēzis steidzas augšup viena mērķa virzienā, tikai laika gaitā izrādās, ka mērķis nav sasniedzams vai vienkārši tur tā nav. Un reputācija, tā jau ir sabojāta. 

2. vieta. Mežāzis

Maldinātāji un morāles lasītāji. Piemīt nesamērīgi liels samierināšanās trūkums. Tie, kas dzimuši ar Mežāža zīmi, viegli sarūgtina tos, kuri (kaut kādu iemeslu dēļ) nepiepildīja viņu cerības. Tajā pašā laikā Mežāzis izvirza zemas prasības pret sevi, vienmēr atrodot attaisnojumu iemeslus. Šādi dubultie standarti dažus Mežāžus citu acīs padara ārkārtīgi nepatīkamus.

1. vieta. Strēlnieks

Nelieciet pirkstu Strēlnieka mutē, tas sakodīs kopā ar roku. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk sakārtot lietas kā pašam labāk un likt citiem tā dēļ ciest. Viņi bez sirdsapziņas pārmetumiem piemetīs malku jau uzliesmojušam konfliktam un mierīgi tajā noraudzīsies. Vienkārši sakot, Strēlnieks ir ideāls troļļotājs, kuru baro negatīvas emocijas un situācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu