#ĀdasMinistrija! Rojs Rodžers aicina apgūt ādas kopšanas noslēpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Blogeris Rojs Rodžers piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī.
Blogeris Rojs Rodžers piedalās mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Zane Bitere/LETA

Šonedēļ noslēdzas YouTube projekts #ĀdasMinistrija kopā ar Rojs Rodžers. Desmit nedēļu garumā kolorītais blogeris un jauniešu iemīļotais influenceris Rojs Rodžers Linkevičs neformālā atmosfērā tikās ar jomas speciālistiem, lai uzzinātu visu par ādas kopšanu.

Kā seju sagatavot dienai? Kā attīrīt vakarā? Ko vispār nozīmē vesela sejas āda? Cik maksā viena vizīte pie dermatologa? Ko darīt, ja gadās "nejauši" izspiest pumpu? Kā galu galā pareizi novērtēt ādas tipu un kā to pasargāt no saules stariem?

Šos un daudzus citus jautājumus, pie spoguļa stāvot, savam atspulgam uzdod ne vien jaunieši, bet arī pieaugušie. Mūsdienu milzīgās informācijas laikmetā pie atbildēm nonākt nav grūti, taču apmaldīties arī nav grūti. Cilvēks ir noguris no neprofesionāliem viedokļiem no viltusziņām, no nenopietniem influenceriem un no visiem citiem pašpasludinātiem speciālistiem.

Skatītājs alkst pēc zināšanām, pēc kvalitatīvas informācijas, pēc pārbaudītiem faktiem un pēc nopietniem sarunu biedriem, tāpēc projekta ietvaros tika piesaistīti jomas profesionāļi - Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas lektore, metodiķe un sertificēta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā Dana Dimante, Veselības centrs 4 Dermatoloģijas klīnikas metodiskā vadītāja Linda Kapteine-Veita un skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā Inta Rozenberga, kuras dalījās ar kvalitatīvu un izglītojošu saturu, spēja izcelt konkrētas situācijas, aprakstīt uzvedības modeļus, piedāvāt situāciju risinājumus, kā arī atbildēt uz neskaitāmajiem Roja jautājumiem.

Izjautājis visu par ādas kopšanu un noskaidrojis dažādus terminus un definīcijas, Rojs pats uz savas ādas izmēģināja dažādus produktus un procedūras.

Epizožu laikā atklājas arī raidījuma vadītāja īpatnējās ādas kopšanas tradīcijas, kas ne vienmēr speciālistiem ir pa prātam.

Video: Rojs Rodžers vēsta par ādas kopšanas aktualitātēm

Izglītojoši, interaktīvi un galu galā jautri - vērts noskatīties un jauniegūtās zināšanas ieviest savā ikdienā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu