"Viņa vispār neskatījās uz ceļa." Rīgā smagas traumas pēc notriekšanas uz gājēju pārejas guvusi pensionāre (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdienas, 21. jūlija, vakarā Rīgā, Pļavniekos uz gājēju pārējas notika negadījums, kurā kāds automašīnas vadītājs notrieca pensionāri, kura šķērsoja brauktuvi. Kā stāsta pats šoferis, viņš sievieti ieraudzīja pēdējā brīdī un nepaguva laikus nobremzēt, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 17 pievakarē, kāda sirma kundze pa gājēju pāreju šķērsoja brauktuvi Augusta Deglava ielā, netālu no 164. nama.

Brīdī, kad sieviete atradās gājēju pārejas vidū, viņu notrieca "Honda" apvidus auto. Cietusī nokrita, bet vadītājs uzreiz apstājās un skrēja pie kundzes, paralēli zvanot glābšanas dienestam.

"Viņa vienkārši "izlidoja ārā". Viņa uz rokām nesa vairākas kastes, tāpēc viņa neredzēja neko priekšā. Neskatījās uz ceļa, vienkārši "lidoja". Autobuss pabrauca garām, es braucu ceļam šajā pusē, uzreiz aiz autobusa. Viņa uzreiz man sānā ieskrēja, es pat noreaģēt nepaspēju," stāstīja "Honda" auto vadītājs.

Mediķi ieradās dažu minūšu laikā, turklāt avārijas vietā piestāja arī speciālā ārstu brigāde, kas izbrauc tikai uz smagiem gadījumiem.

Notriektā sieviete uzlikta uz nestuvēm un iecelta mediķu automašīnā. Apskates laikā sirmajai kundzei konstatētas smagas politraumas un veselības stāvoklis novērtēts kā smags. Situāciju skaidros policija, lai izvērtētu negadījumā iesaistīto rīcību.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu