Par spīti iesūdzēšanai tiesā, skandalozā Voločkova tiesas zālē lepni gozējas kameru priekšā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā krievu balerīna Anastasija Voločkova ekstravagantā izskatā stājusies tiesas priekšā sakarā ar pārkāpumu Divejevo ciematā.

Pavisam nesen skandalozā balerīna mēģināja apmeklēt Svētās Trīsvienības Serafima -Divejevo klosteri Divejevo ciematā, kas atradās karantīnā kopš 25. aprīļa. Vietējie iedzīvotāji ātri ziņoja attiecīgajiem dienestiem par viņas klātbūtni. Policijas uzfilmētajā materiālā Voločkova sola nokārtot procesu un draud policistiem, ka viņi visu atlikušo mūžu nēsās purnus (medicīniskās maskas).

"Es esmu jūsu bērns šajās draudzē... Viņi mani šeit mīl, kopā ar mani fotografējās... Kas jūs vispār esat?! Jā, tu esi pēdējais šmuksts," mēģinot izplūst asarās, aizturētā balerīna metās pie administrācijas darbiniekiem.

Savā "Instagram" kontā balerīna paskaidroja, ka ieradusies Svētās Trīsvienības Serafima -Divejevo klosterī, lai kopā ar citiem svētceļniekiem lūgtos un ienirtu svētajos avotos.

"Divejevo uz vienu iedzīvotāju ir 1,6 reizes vairāk inficētu cilvēku nekā Maskavā. Karantīna ir pienākums. Un tas tiek ieviests ne tikai Divejevo, bet arī to reģionu iedzīvotāju drošības labad, uz kuriem varētu doties pārkāpēji," sacīja Ņižņijnovgorodas gubernators Gļebs Ņikitins.

"Voločkovai tika uzdots pilnīgi normāls jautājums: vai zvaigznēm nav piemērojami noteikumi un ierobežojumi? Vai viņi var kaut ko darīt? Nē. Likums ir vienāds visiem mūsu reģionā un mūsu valstī," sacīja Ņikitins.

Pēc viņa teiktā, Voločkova ar vietējo iedzīvotāju draugu palīdzību devās uz ciematu, izmantojot "apļveida krustojumus". Pārkāpējiem tika piespriestas soda naudas saskaņā ar likumu.

Varas iestādes balerīnu iesūdzēja saistībā ar Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 319. pantu - "Iestāžu pārstāvja apvainošana" un sievietei tika uzlikts naudas sods 40 tūkstošu rubļu (490 eiro) apmērā. Papildus naudas sodam šajā Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa pantā ir paredzēts sods par piespiedu darbu līdz 360 stundām vai kā korekcijas darbu līdz vienam gadam.

Skandalozā krievu balerīna Anastasija Voločkova 22. jūlijā ieradās Maskavas Tverskovas tiesā, kur tika izskatīta administratīvā lieta par klostera apmeklējumu.

Zvaigzne ieradās savā iecienītajā kažokādas apmetnī un garā vasaras kleitā ar ziediem un ar prieku pozēja žurnālistiem. Viņas vienīgais lūgums bija fotografēt pilnā augumā. Ķiķinot Voločkova lūdza nofilmēt viņu ar savu tālruni, iespējams, nākotnes ziņai vietnē "Instagram".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu