Narkokurjers Priverts gaida potītes pārstādīšanas operāciju un komentē savu dalību mūzikas videoklipā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Prīverts
Rolands Prīverts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas slavenākais narkokurjers un par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Priverts pērn piedzīvoja smagu uzbrukumu Bolīvijā, bet pavisam nesen piedalījās grupas "Singapūras satīns" videoklipā. Nu "Apollo" noskaidroja informāciju par Priverta veselības stāvokli un nonākšanu populārajā klipā.

Portāls "Apollo" sazinājās ar Priverta pārstāvi Heino Jankovski, kurš sniedza ieskatu notikumos Priverta dzīvē.  

Pagājušā gada sākumā narkokurjers Bolīvijā tika smagi piekauts. Pats Priverts uzskata, ka uzbrukums noticis saistībā ar informāciju, kas publicēta viņa klajā laistajā grāmatā. Kopš uzbrukuma apritējis jau vairāk kā gads. Priverta pārstāvis Heino sarunā atklāj, kāds šobrīd ir narkokurjera veselības stāvoklis.

"Pagaidām viņa veselības stāvoklis nevarēs uzlaboties, kamēr neatradīs un nevarēs ievietot jaunu potīti. Ja runa ir par sirdi un aknām, tad tur viss kārtībā. 

Katrā ziņā, lielos vilcienos, ar veselību Rolandam viss ir kārtībā. Gaidām, kad varēs pavisam salabot kāju. 

Viņš tagad staigā pa mežu, ēd ogas, uzņem vitamīnus," stāsta Heino. 

Pavisam nesen grupa "Singapūras satīns" nāca klajā ar jaunu singlu "Bambaleo", kura videoklipā piedalās arī narkotiku biznesa aprindām pietuvinātais Rolands Priverts, klipā iejūtoties policijas komisāra lomā.

"Viņš sākumā šaubījās, vai vispār vajag filmēties šajā klipā, bet beigu galos saprata - kāpēc gan ne. Es gan uzskatu, ka viņam kā izmeklētājam bija jābūt tādam noteiktākam, vajadzēja padarīt to tēlu tādu ticamāku. Tomēr pēc klipa skatījumu skaita jau var redzēt, kā tauta viņu uzņēma," stāsta Priverta pārstāvis Heino. 

"Grupa "Singapūras satīns" savā klipā veiksmīgi izmantojuši Priverta kā komisāra tēlu vēl jo vairāk pastiprinot tā jēgas nozīmi," sacījis Heino.

Priverts pats šobrīd atrodas savās mājās ārpus Rīgas. Viņš aicina jaunatni braukt mežā, lasīt ogas, novākt ražu, rūpēties par savu veselību un "darīt valstij labu". 

Noskaties video!

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Priverts par narkotiku noziegumiem cietumā pabijis vairākkārt.

Narkokurjers Priverts vaino varas iestādes pierādījumu safabricēšanā un citās nelikumībās.

Jau 1999. gada sākumā viņu kopā ar toreizējo Latvijas Modeļu asociācijas prezidenti Dairu Silavu Rīgas lidostā aizturēja par mēģinājumu Latvijā ievest gandrīz divus kilogramus kokaīna. Par šo gadījumu Augstākā tiesa 2000. gada novembrī Privertam piesprieda brīvības atņemšanu uz sešiem gadiem, taču no cietuma viņš tika atbrīvots pirms termiņa. 

2004. gada sākumā Privertu aizturēja Gvajakilas lidostā Ekvadorā. Pie viņa tika atrasti 894 grami kokaīna.

Savukārt 2009. gadā Privertam tika piespriests astoņu gadu cietumsods Somijā par kokaīna kontrabandu no Dienvidamerikas uz Somiju, Igauniju un Latviju.

Priverts arī sarakstījis grāmatu par savu dzīvi "Nebaidies ne no kā", kas tika prezentēta šī gada 16. janvārī Rīgas viesnīcā "Gutenbergs".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu