Princis Harijs un Megana Mārkla vēršas tiesā: "Dronu uzlidojumi trīs reizes dienā ir par daudz."

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Princis Harijs un Megana Mārkla. Foto: AFP / Scanpix

Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla ir vērsušies tiesā par iejaukšanos viņu privātajā dzīvē, vēsta "Sky News".

Saseksas hercogu paāra advokāts minējis, ka drons, visticamāk, ir izmantots, lai uzņemtu fotogrāfijas ar pāra 14 mēnešus veco dēlu Ārčiju. Karaliskais pāris minējis, ka "droni tika palaisti vismaz trīs reizes dienā, turklāt gan agros rītos, gan vēlos vakaros, kas traucēja ne tikai bērna meigu, bet arī kaimiņus".

Iesniegumā tiesai tāpat minēts, ka daži reportieri jau ir paspējuši izgriezt caurumus pāra rezidenci ieskaujošajā žogā, taču to Saseksas hercogi ir izvēlējušies ignorēt - dronu uzlidojumi ir kļuvuši par "pēdējo pilīti".

Princis Harijs un Megana Mārkla tāpat apgalvo, ka kāds ir pārdevis mazā Ārčija fotogrāfijas, melojot, ka tās ir uzņemtas publiskas pastaigas laikā, lai arī bērns kopš hercogu pārvākšanās uz ASV nav izvests sabiedrībā.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka princis Harijs un Megana Mārkla turpmāk nevarēs izmantot karaliskos titulus un izmantot sabiedriskos līdzekļus karalisko pienākumu pildīšanai, atsaucoties un Bekingemas pils paziņojumu.

Saseksas hercogs un hercogiene sacīja, ka plāno atmaksāt 2,4 miljonus mārciņu nodokļu maksātāju naudas, kas izmantota Frogmoras kotedžas atjaunošanai. Tā turpinās kalpot kā pāra Lielbritānijas rezidence.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu