Rīgas "Dinamo" nākamajā sezonā pārstāvēs arī Miķelis Rēdlihs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miķelis Rēdlihs
Miķelis Rēdlihs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā Rīgas "Dinamo" krāsas pārstāvēs arī veterāns Miķelis Rēdlihs, vēsta klubs.

Rīgas "Dinamo" savā "Instagram" kontā ievietojuši paziņojumu par to, ka 36 gadus vecais uzbrucējs Rīgas klubu pārstāvēs arī gaidāmajā sezonā.

Ierakstā norādīts, ka ar Rēdlihu vienošanās panākta uz vienu sezonu.

Jau aizvadītajā nedēļā klubs nāca klajā ar paziņojumu, ka gaidāmajā sezonā "Dinamo" rindās paliks arī Lauris Dārziņš. Tagad kluba kapteinim pievienojies arī viņa ilggadējais maiņas biedrs.

Tāpat "Dinamo" mājas lapā oficiāli apstiprināts, ka jauns līgums parakstīts arī ar Gintu Meiju.

Miķelim Rēdliham šī būs 11. sezona Rīgas  "Dinamo" komandas sastāvā, un viņš ir rekordists KHL aizvadīto spēļu ziņā – 581, kā arī otrais rezultatīvākais hokejists - 293 punkti (120 vārti un 173 piespēles). 

2019./2020. gada KHL sezonā uzbrucējs piedalījās visās 62 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 6 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 6 soda minūtes un lietderības koeficientu „-9”, bloķēja 16 pretinieku metienus, izpildīja 33 spēka paņēmienus, 12 reizes pretinieki pret viņu pārkāpa noteikumus, vidēji laukumā pavadot 16:16 minūtes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu