Aleksandrs Sokolovs pauž skarbu viedokli par Rebekas Kohas izvēli pievērsties islāmam (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha svētdien sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja, ka pievērsusies islāma ticībai. Par šādu lēmumu publiski izteikties nolēma Latvijā slavenais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

Sokolovs vietnē "Facebook" neslēpa šoku par Kohas izvēli.

"Esmu šokā. Negribu teikt neko sliktu. Nepazīstu ne Rebeku, ne to čali. Bet pazīstu ap 10 sievietēm, kam bija līdzīga pieredze.

Vienmēr notiek līdzīgs scenārijs. Attiecības sākas kā skaista pasaka. Ļoti galants vīrietis, apbur ar komplimentiem un visādi izrāda savu lielo mīlestību. Attiecības izskatās mega romantiski. Kā filmā. Sieviete, it īpaši jauna, nevar vairs kritiski domāt, pieņem viņa "ticību" un pārvācas uz viņa valsti," savu notikumu scenāriju piedāvāja Sokolovs. 

Sieviešu pazinējs un fotogrāfs pauda uzskatu, ka pēc tam sieviete konkrētajam vīrietim sākot piederēt kā "manta". 

"Mūsu mentalitātei tas nav īsti pieņemami, tāpēc, pēc kāda laika, sieviete mēģina no vīrieša izšķirties un tikt atpakaļ uz Latviju. Tas nav viegli, un visdrīzāk, viņa saskaras ar  vardarbību un citam briesmīgam lietām. Esmu dzirdējis pilnīgi identiskus stāstus no vairākām meitenēm.

Nedrīkst izslēgt iespēju, ka Rebekas gadījumā būs izņēmums 1 no 1000000, bet maz ticams. Ceru ka viņas piedzīvojums beigsies labi," rakstīja fotogrāfs.

Pēc tam viņš papildināja savu teikto: "Man prasa, - kāpēc viņa nebūs izņēmums? Diemžēl nebūs. Tāpēc, ka viņa JAU pieņēma spēles noteikumus. Viņa paslēpa matus, izdzēsa bildes, pieņēma šo "ticību". Nevis čalis kļuva par ateistu, nodzina bārdu un pārvācās uz Latviju, bet - viņa. Viņa jau piekāpjas."

Atgādinām, ka sportiste arī izdzēsusi visas savas bildes, kā arī aicinājusi citus cienīt viņas izvēli un turpmāk nepublicēt attēlus, kurā redzami viņas mati vai kādas ķermeņa daļas.

Kā ziņots, Koha šopavasar saderinājusies ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Abu attiecības sākušās aptuveni pirms astoņiem mēnešiem, kad abi iepazinās sacensību laikā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu