Aktrise Anta Aizupe atklāti par šķiršanos no bērnu tēva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anta Aizupe
Anta Aizupe Foto: Jānis Škapars/TVNET

Gada sākumā tapa zināms, ka Dailes teātra un seriāla "Viss pa jaunam" aktrise Anta Aizupe un viņas bērnu, dvīņu meitu tēvs advokāts Mārtiņš Knipšis vairs nedzīvo kopā. Tagad izdevumam "Ieva" aktrise pastāstīja, kā viņai noritējis šķiršanās periods.

Aktrise atzina, ka viņai šķiršanās periodā ļoti palīdzējušas draudzenes un psihoterapeits, tādēļ aktrise ikvienam, kurš iet cauri šķiršanās sāpēm, iesaka meklēt speciālista palīdzību.

"Protams, palīdzēja arī tas, ka man vienkārši nebija laika ciest. Savām draudzenēm esmu teikusi: super, ka man ir manas meitenes! Citādi – ietinies paklājā, izslēdz telefonu un trīs dienas guli uz grīdas, kamēr pārējie par tevi uztraucas," skaidroja aktrise.

Tomēr Aizupe atzina, ka uz savu meitu tēvu netur ļaunu prātu. 

"Daudziem patīk dalīt cilvēkus labajos un sliktajos. Ļoti to izjutu arī pati. Esmu pateicīga psihoterapeitei, ka viņa man jau pirmajā nedēļā iestatīja smadzenes: pat neiedomājies cilvēkus dalīt labajos un sliktajos! Tāda opcija nepastāv. Un, goda vārds, man nepastāv.

Ja sāc kādu vainot un saukt par slikto, tās ir beigas tev pašam. Ar to žulti jau tu grauz nevis viņu, bet pati sevi. Tas nav īstais ceļš.

Pati nekad draudzenei, paziņai, kura šķiras, nesaku: jā, viņš ir tik briesmīgs, tev tā nodarīja pāri. To nedrīkst, tas nepalīdz!" bilda aktrise. 

Pēc šķiršanās abiem izdodas arī lieliski sadalīt rūpes par meitām, kuras regulāri uzturas abu vecāku mājās. "Man tiešām nav nekā slikta, ko pateikt."

Šogad Antas un Mārtiņa dvīnēm apritēja trīs gadi. Advokātam no iepriekšējām attiecībām ir vēl trīs bērni.

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu