Portāls: "Jagiellonia" pievienosies vārtsargs Šteinbors

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors kļuvis par jauno Belastokas "Jagiellonia" vārtsargu, otrdien vēstīja Polijas masu mediji, arī tīmekļa vietne "przegladsportowy.pl".

Polijas masu mediji jau pirms nedēļas vēstīja, ka Latvijas izlases vārtsargs ir tuvu līguma parakstīšanai ar citu ekstraklases komandu Belastokas "Jagiellonia".

Otrdien tīmekļa vietne "przegladsportowy.pl" vēstīja, ka "34 gadus vecais Šteinbors jebkurā brīdī ieradīsies Belastokā, un "Jagiellonia" ir pabeigusi nākamās sezonas pirmā vārtsarga meklēšanu".

Tiek ziņots, ka latvietis pievienosies komandai un kopā ar citiem futbolistiem ar testiem ceturtdien un piektdien sāks gatavošanos nākamajai sezonai.

Tiek piebilsts, ka līgums vēl nav parakstīts, kaut arī "tā ir tikai formalitāte, jo abas puses pirms vairākām dienām panāca provizorisku vienošanos". Atlicis tikai pieslīpēt detaļas.

Šteinbors pēc portāla domām tiek vērtēts kā labākais no spēlētājiem, kuri šogad atvadījušies no līgas. Tiek norādīts, ka, tā kā Gdiņas vienība virslīgu ir atstājusi, Latvijas pārstāvja līgums vairs nav spēkā.

Par potenciālo Šteinbora aizvietotāju tiek minēts nepilnus 17 gadus vecais talants Zeiviers Djekonskis, kurš vienības rindās aizvadījis divas virslīgas spēles.

Ziņa spēlētāju transfēru vietnē "transfermarkt.co.za" sadaļā "Baumas" publicēta jau svētdien, par futbolista tirgus cenu norādot 250 tūkstošus eiro.

Aizvadītajā sezonā Belastokas klubs virslīgā ieņēma septīto vietu, par punktu apsteidzot astotajā vietā finišējušo Kristera Tobera klubu Gdaņskas "Lechia".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu