Smaga avārija Ogres novadā. Ģimenes auto saduras ar baļķvedēju, cietusi grūtniece un divi bērni (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdien, 29. jūlijā, Ogres novadā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi grūtniece un divi nepilngadīgi bērni. Ģimenes apvidus auto sadūrās ar baļķvedēju, kas izbrauca spēkratam priekšā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Smagā avārija notika īsi pirms deviņiem no rīta uz autoceļa Jugla-Ogre, pie pagrieziena uz kokzāģētavu "Norupe", apvidus automašīnai "Honda CR-V" saduroties ar "Volvo" baļķvedēju. Smagās tehnikas vadītājs brauca ārā no kokzāģētavas puses, kas ir mazākās nozīmes ceļš un nepalaida pa galveno ceļu braucošu "Honda".

Šoferis stāsta, ka negadījuma cēlonis ir saistīts ar cilvēcisko faktoru, viņš vienkārši nepareizi aprēķināja tuvojušos spēkrata ātrumu un distanci un cerēja manevru pabeigt ātrāk.

Atklājās, ka pie "Honda" stūres atradās jauna sieviete, grūtniece. Sadursmē viņa guva ievainojumus. Mediķu palīdzība bija nepieciešama arī apvidus auto pasažieriem, diviem maziem bērniem. Notikuma vietā atbraukušie ārsti apskatījuši ģimeni un nogādājuši slimnīcā. Par laimi, gūtās traumas nebija dzīvībai bīstamās.

Visticamāk, no daudz drūmāka scenārija mazuļus un vadītāju paglāba tas, ka visi mašīnā sēdošie bija piesprādzēti. Likumsargi avārijas vietā piefiksēja negadījumā iesaistīto auto atrašanas vietas un, aizvācot tās no brauktuves, atbrīvojuši ceļu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu