Britnija Spīrsa noklāj ķermeni ar hennu, pozē bikini un "pieprasa fanu uzmanību"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu popdīvas Britnijas Spīrsas fanus jau kādu laiku satrauc dīvas veselība. Šoreiz Spīrsa pārsteigusi fanus ar hennas tetovējumiem noklātā ķermenī pozējot čūskādas bikini.

''Es aizrāvos ar hennu, es domāju, ka es pieprasu uzmanību," zem fotogrāfijas raksta popdīva. Citā publiskotā attēlā Spīrsa pozē, rokas sānos salikusi un izteiksmīgi raugoties kamerā.  

"Es domāju, ka otrajā attēlā es izskatos diezgan bohēmiski, nezinu gan, kāpēc manas rokas ir uz gurniem," raksta Spīrsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Fanu satrauc dīvas pēdēja laika aktivitāte sociālajos tīklos. Faniem šķiet, ka Britnija tiek turēta gūstā un viņu piespiež filmēt videoklipus un ievietot fotogrāfijas

Arī pēc šī attēla publicēšanas fani metās spekulēt, ka Spīrsas hennā ir paslēpts kāds vēstījums. 

Britnija saskaņā ar aizbildnības noteikumiem nevar balsot, apprecēties, dzemdēt, tērēt naudu, personīgi kontrolēt finanšu darījumus, pieņemt darbā advokātu pēc saviem ieskatiem, publiski runāt par aizbildnības nosacījumiem - un tas nebūt nav viss. Parasti šādos aizbildniecības apstākļos cilvēki ir pilnīgi vai daļēji nespējīgi - vai nu nonākuši komā, vai arī ir smagi garīgi traucējumi.

Pavisam nesen sekotāji izveidojuši kustību #FreeBritney, jo, viņuprāt, dziedātāja sociālajos tīklos cenšas sūtīt palīdzības signālus. 

#FreeBritney kustība sākās, kad Britnija 2019. gada janvārī pēkšņi atcēla savu ierasto Lasvegasas šovu, sakot, ka viņa uz nenoteiktu laiku aiziet pensijā sava tēva nopietnas saslimšanas dēļ. Pēc tam visas aktivitātes viņas sociālajos tīklos pilnībā apstājās. Mēnesi vēlāk, parādījās ziņojumi, ka Britnija tēva slimības dēļ brīvprātīgi devusies uz psihiatrisko klīniku, lai ārstētos un atveseļotos. Tad 2019. gada aprīlī klīda baumas, ka viņas tēvs ievietojis Britniju klīnikā.

Kustība #FreeBritney katru dienu kļūst arvien straujāka: vairāk nekā 109 tūkstoši cilvēku parakstīja petīciju Baltajā namā, pieprasot atsaukt Britnijas aizbildniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu