Kambala atklāti par dzīves lielāko zaudējumu, šā brīža attiecībām ar bērniem un mīļoto sievieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījumā "Intervija tumsā" bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala sniedza atklātu interviju par sportu, ģimeni un attiecībām ar bērniem.

Kanāla "Brīvdienas TV" raidījumā "Intervija tumsā" atklāti intervēts Kaspars Kambala. Bijušais basketbolists atbild uz tiešiem un sāpīgiem jautājumiem. 

Kambala atzīst, ka sāpīgākais zaudējums viņa dzīvē ir bijusi meitiņa. 

"Vecākiem pazaudēt bērnus, tas ir diezgan grūti," atzīst Kambala. 

"Nejautājiet sev - kāpēc? Kāpēc tas notika ar mani? Centieties atrast jēgu un dzīvot tālāk. Laiks lēnām sadziedēs," stāsta Kambala.

Sportists atzīst, ka savu laiku pēc meitiņas zaudēšanas aizpildījis ar dzeršanu un basketbolu.

"Kad nespēlēju basketbolu, tad dzēru, lai nebūtu jādomā," atklāj Kambala. 

Sportists stāsta, ka bērna zaudējuma stress neizturēja attiecības ar tā laika mīļoto sievieti. Savukārt par attiecībām ar savu dēlu Andželo Kambala atzīst, ka kontakta viņu starpā nav. 

"Māte ir izdarījusi tā, ka attiecībās es esmu tas sliktais - pametis, aizbraucis. Kad es vēl dzīvoju Lasvegasā un braucu pakaļ Andželo, viņš man teica: "Mamma saka, ka tu esi slikts". Pagaidām es neredzu, kā lai es atjaunoju kontaktu," stāsta sportists. 

Kambala ir arī vectēvs viņa adoptētā dēla Deandrē atvasei, taču, kā norāda sportists, attiecības ar dēlu un mazbērnu viņam īsti nav, jo esot grūti dzīvot dažādās valstīs. 

Uz jautājumu, vai šobrīd dzīvo viens, Kambala atbild: "Man ir tāds viens mīļākais teiciens - izgāju no mājas, draudzene bija mājās, es nezinu vai viņa būs mājās, kad pārnākšu."

Sportists paskaidroja, ka šādi izteicies tādēļ, ka viņam ar mīļoto sievieti bijušas "pārrunas par dzīves jēgu".

"Man vispār nepatīk plēsties, kādu apvainot, es to ņemu ļoti pie sirds, ilgi nelaižu vaļā. Ir jau bijis tā, ka strīdā gan situ caurumus sienā, gan laužu mantas, bet varu būt arī pavisam mierīgs," atzīst Kambala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Atgādinām, ka vēl gada sākumā Kambala bija attiecībās ar  modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu. Abi kopā iemūžināti vairākos pasākumos, tomēr publiski savas attiecības komentējuši nav.

Par abu attiecībām kļuva zināms pērnā gada aprīlī. Par simpātisko tumšmati publiski nav pieejamas daudz informācijas - vien tas, ka viņa filmējusies kinolentē "Rīga-2041".

Tāpat viņas "Instagram" konts ir privāts un, kā teikts tā aprakstā, viņa ir "nepubliska persona". Zināms, ka Loreta ir ieguvusi augstāko izglītību filozofijā. 

Pilnu interviju skaties šeit:

https://www.youtube.com/watch?v=w3ytrTnIwm4

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu